1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unable to post new content on Wordpress site

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by wayne1977, Jan 21, 2017.

  1. wayne1977

    wayne1977 Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2016
    Messages:
    315
    Likes Received:
    79
    Gender:
    Male
    I've been trying to post new content on my site but the visual tab is not working.

    Things I've done so far:

    Contacted hosting company but they said:
    editor is entirely broken.
    There are some javascript errors in the console that appear to be related to wp-seo:

    Thy also said that they won't be able to help and that I should get a developer to help (Hostwinds)

    So I decided to reset my site with wordpress reset plugin but still I am unable to post new content and I can not even customize the site.

    Deleted plugins but still having the same problem and now the whole site is a mess.

    If anyone have any experience in this and would like to help me out please let me know.
     
  2. blogzandstuff

    blogzandstuff Elite Member

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    5,231
    Likes Received:
    2,417
    Occupation:
    blog creator
    Location:
    UK
    At the top of screen there is a dropdown, click and see if it's enabled
     
  3. wayne1977

    wayne1977 Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2016
    Messages:
    315
    Likes Received:
    79
    Gender:
    Male
    Yes it is enabled but visual tab is is not working
     
  4. blogzandstuff

    blogzandstuff Elite Member

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    5,231
    Likes Received:
    2,417
    Occupation:
    blog creator
    Location:
    UK
    Have you checked your profile and made sure you enabled visual editor when writing
     
  5. wayne1977

    wayne1977 Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2016
    Messages:
    315
    Likes Received:
    79
    Gender:
    Male
    Visual editor is enabled in profile
     
  6. blogzandstuff

    blogzandstuff Elite Member

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    5,231
    Likes Received:
    2,417
    Occupation:
    blog creator
    Location:
    UK
    Are you using tinymice plugin, this is difficult to try and solve on a mobile
     
  7. wayne1977

    wayne1977 Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2016
    Messages:
    315
    Likes Received:
    79
    Gender:
    Male
    Just installed tinymce plugin but the visual editor is still not working
     
  8. blogzandstuff

    blogzandstuff Elite Member

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    5,231
    Likes Received:
    2,417
    Occupation:
    blog creator
    Location:
    UK
    Do you mean you had tinymice when the problem started
     
  9. wayne1977

    wayne1977 Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2016
    Messages:
    315
    Likes Received:
    79
    Gender:
    Male
    No did not have it before. The problem started yesterday and when I wanted to post new content.
     
  10. wayne1977

    wayne1977 Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2016
    Messages:
    315
    Likes Received:
    79
    Gender:
    Male
    I have two sites on a hosting account at Hostwinds and one is working fine while the other is not working.
     
  11. blogzandstuff

    blogzandstuff Elite Member

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    5,231
    Likes Received:
    2,417
    Occupation:
    blog creator
    Location:
    UK
    For the one that's not working switch theme to default and see what happens
     
  12. wayne1977

    wayne1977 Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2016
    Messages:
    315
    Likes Received:
    79
    Gender:
    Male
    Already did switch theme to default and I've even reset wordpress with wordpress reset plugin to start from scratch and then uploaded my files but still had the same problem
     
  13. blogzandstuff

    blogzandstuff Elite Member

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    5,231
    Likes Received:
    2,417
    Occupation:
    blog creator
    Location:
    UK
    Try users your profile and make sure visual editor isn't checked
     
  14. wayne1977

    wayne1977 Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2016
    Messages:
    315
    Likes Received:
    79
    Gender:
    Male
    Hi thanks for the help but I found the problem. First I had to install tinymce plugin and then I had to deactivate it and then delete it. Yah so now my visual editor is working like before.

    Maybe this was a blessing in disguise because now my site is super fast just run a speed test and got a 91/100 for desktop and 80/100 for mobile.
     
    Last edited: Jan 21, 2017
  15. terrycody

    terrycody Supreme Member

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    1,416
    Likes Received:
    386
    Occupation:
    marketer
    Location:
    Hell
    So the final, your tinymce plugin is conflicting with your Wordpress verison?
     
  16. wayne1977

    wayne1977 Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2016
    Messages:
    315
    Likes Received:
    79
    Gender:
    Male
    Seems like it
     
  17. Sean Elliott

    Sean Elliott BANNED BANNED

    Joined:
    Oct 25, 2016
    Messages:
    124
    Likes Received:
    20
    I can help you. Hit me up