1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tweet Adder Users: Anybody Had 'Follow Skipped - userid could not be found'

Discussion in 'Social Networking Sites' started by muchacho, Sep 2, 2011.

  1. muchacho

    muchacho Supreme Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    1,293
    Likes Received:
    187
    Location:
    Lancashire, England.
    I noticed only on one of my accounts that Tweet Adder can't follow any users as it displays the error message:
    Follow Skipped - userid could not be found

    It's the only Twitter account out of 50+ and it's not been suspended or anything like that.

    So I'm wondering if anybody else has experienced this? I've tried clearing the 'to follow' grid and letting it find new twitter followrs, but it's always the case of it claiming the user id can't be found - it's been going on a few days.

    The rest of my accounts work fine so it's obviously an issue somewhere between Twitter and Tweet Adder.
     
  2. azseoguy

    azseoguy Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2011
    Messages:
    87
    Likes Received:
    22
    I had it happen to 3 of my twenty something attempted follows today, first time I've noticed it. So it's not just you. I'm being VERY conservative with my use of this tool but so far so good.
     
  3. isabellamelendez

    isabellamelendez Regular Member

    Joined:
    Apr 24, 2011
    Messages:
    394
    Likes Received:
    81
    yay me too, do you guys have a solution for this prob?
     
  4. wordgeist

    wordgeist Regular Member

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    308
    Likes Received:
    8
    that happen to me until I check the profile of my account and I uncheck the https option and then work just fine
     
    • Thanks Thanks x 2
  5. misshoneybee

    misshoneybee Newbie

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    8
    unchecked the https and it really worked!!!! I spent 3months to tell the ta service that this is a bug and its not a bug >.<

    thanks you

    SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    much:D
     
  6. amsterdamned

    amsterdamned Regular Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    46
    Finally! that fixed my issue as well!