1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tube Increaser Just Stopped Working?

Discussion in 'YouTube' started by mindhunter77, Oct 18, 2008.

  1. mindhunter77

    mindhunter77 Junior Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    160
    Likes Received:
    23
    After about 3K views on my video all of a sudden it just stopped working. My proxies are good, I tested them several times. If I remove the proxies from TI it works just fine though.

    I'm kinda at a loss, has this happened to anyone else?
     
  2. crepito

    crepito Junior Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    145
    Likes Received:
    28
    Location:
    Portugal
    Yeah mate. It's not working. I uploaded this morning 2 new clips and fired up 2 instances of tubeincreaser with tested and working proxies.
    After ~3200 views, i closed both and, when i checked my Youtube links, no view was added on both of them :
     
  3. fun4uoc

    fun4uoc Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    1,199
    Likes Received:
    1,041
    Location:
    ☆ ♔ ☆ ♔ ☆ ♔ ☆
    Working fine here. The views aren't updated in real time.
     
  4. crepito

    crepito Junior Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    145
    Likes Received:
    28
    Location:
    Portugal
    As far as i know, the first 250 are...
    At least it always updated in all my clips.
     
  5. crepito

    crepito Junior Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    145
    Likes Received:
    28
    Location:
    Portugal
    Yeah now its working great. Dunno what happened.
     
  6. bape

    bape BANNED BANNED

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    199
    Likes Received:
    539
    how many proxies are you using?
     
  7. mindhunter77

    mindhunter77 Junior Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    160
    Likes Received:
    23
    Yep, mine's back working too. That was really strange
     
  8. crepito

    crepito Junior Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    145
    Likes Received:
    28
    Location:
    Portugal
    Today i was using 159. All tested and working.
     
  9. bape

    bape BANNED BANNED

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    199
    Likes Received:
    539
    are they public proxies?

    im so tired of them..

    i can probably get 300 working but after a few minutes, most of them die out..

    so i switched to private proxies. makes things easier for me :)
     
  10. mindhunter77

    mindhunter77 Junior Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    160
    Likes Received:
    23
    where you buying your private proxies from ?
     
  11. chc89

    chc89 Junior Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    118
    Likes Received:
    3
    For me its working now. Its increasing my clients video view perfectly. I think there should be some problem sometimes in proxies
     
  12. megaplex

    megaplex Regular Member

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    404
    Likes Received:
    81
    Occupation:
    Apprentice Muppet
    Location:
    Australia
    Home Page:
    are the proxies that Tube increaser provide any good?