TikTok 0 views issue in USA

Milkaril

Registered Member
Mar 17, 2023
72
12
Hey guys I’m actively living in usa, with SIM card and everything and I realized in past days I get 0 views on my first post, instead of what’s meant to be normal 500 ~800, all content is not a repost so it’s quit confusing,
I’m using iPhone aswell not android

I also want to make it clear I never spammed post before, and also if I post on an old acct I still get 200-300 views so maybe not a shadowban idk.

How can I go about this please, any tricks in making a good acct? With devices or anything at all
 
Make good content . also try to focus on trending thing. And don't try to create long video. make funny video cause it increase views.
Don't give up after first post. Try using a different set of hashtags with new video and see how it goes.
Thanks for the advices though but I don’t think that’s the reason, a new acct is meant to get at least 500-600 default test audience, this is instant 0 so that’s not the issue
 
Update: for those who come accross this thread in the future, I think it’s a bug for new acct in USA ip, views take longer time to come in, so somewhat luck sometimes if all other things are done right one thing I tried different this time I uploaded directly from CapCut and I got some luck, even though the views took a bit to come in, first thirty minutes was about 40 views which was of course discouraging but at least Better than the other hard stuck 0 for even first couple minutes, to hours, but now it’s been 5hrs now and video is performing as it should, that’s my suggestion guys

If you guys have any other things to add pls add aswell!
 
Update: for those who come accross this thread in the future, I think it’s a bug for new acct in USA ip, views take longer time to come in, so somewhat luck sometimes if all other things are done right one thing I tried different this time I uploaded directly from CapCut and I got some luck, even though the views took a bit to come in, first thirty minutes was about 40 views which was of course discouraging but at least Better than the other hard stuck 0 for even first couple minutes, to hours, but now it’s been 5hrs now and video is performing as it should, that’s my suggestion guys

If you guys have any other things to add pls add aswell!
thanks for the info
 
Back
Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features and essential functions on BlackHatWorld and other forums. These functions are unrelated to ads, such as internal links and images. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock