Switched domain to HostGator, but my site is blank?

Discussion in 'Web Hosting' started by Quattroporte, Jul 15, 2013.

  1. Quattroporte

    Quattroporte Regular Member

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    469
    Likes Received:
    170
    I bought a domain about an hour ago, transferred the DNS servers as well as added the domain to my hosting. I also installed WordPress on the new site, but whenever I go to it, the site is blank, and the URL shows up as domains.googlesyndication.com/etc.etc...why is it doing this? Thanks for any help.
     
  2. Zuuuu

    Zuuuu Regular Member

    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    472
    Likes Received:
    173
    Are you sure that you modified the name servers and uploaded content to the new hosting?
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. john1444

    john1444 Elite Member

    Joined:
    Mar 27, 2012
    Messages:
    2,583
    Likes Received:
    761
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Marketer
    Location:
    Miami, FL
    Also, try clearing your cache or rather forceful reload by holding ctrl F5.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. BigBadW

    BigBadW Junior Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    111
    Likes Received:
    29
    Changing the DNS might take 24-48 hours to complete, but usually it wont take so long. Check: HostGator >> DNS Information, they explain that in details.
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. bizzid

    bizzid Newbie

    Joined:
    Jul 15, 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    u have taken the domain about an hour ago ... to change give it a full time 24 - 48hour
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. anonydev171

    anonydev171 Regular Member

    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    273
    Likes Received:
    250
    Gender:
    Male
    the DNS servers needs 12-24 hours to propagate, Wait for tomorrow, and update the thread, I had that problem once, And it was fixed 24 hours later.

    Regards,
    AnonyDev171
     
    • Thanks Thanks x 1
  7. Quattroporte

    Quattroporte Regular Member

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    469
    Likes Received:
    170
    Ah OK, I wasn't aware it would take that long. I'll update later on whether or not it's fixed, thanks. :)
     
  8. Zuuuu

    Zuuuu Regular Member

    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    472
    Likes Received:
    173
    try a control+shift+n in chrome and type your site address again to see :p
     
    • Thanks Thanks x 1
  9. 420lounge

    420lounge Power Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    615
    Likes Received:
    125
    • Thanks Thanks x 1
  10. Goal Line Technology

    Goal Line Technology Senior Member

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    927
    Likes Received:
    2,160
    propagation issue,
    no need to sweat... yet :) j/k
     
    • Thanks Thanks x 1
  11. pavan

    pavan Elite Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    1,819
    Likes Received:
    457
    if your issue isnt resolved yet
    then make sure you delete the default files which are created when you add a new domain to your hosting account
     
    • Thanks Thanks x 1
  12. Quattroporte

    Quattroporte Regular Member

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    469
    Likes Received:
    170
    It still doesn't show Wordpress or anything. What's even more strange is if I go to the site on my phone, to the mobile version, it shows Wordpress is installed and everything is working...
     
  13. BigBadW

    BigBadW Junior Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    111
    Likes Received:
    29
    Have you tried to use different browsers to see if they load your website?
     
  14. Quattroporte

    Quattroporte Regular Member

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    469
    Likes Received:
    170
    Yes. Three different browsers and they all show the same thing. The only way it works is if I go to the mobile site.
     
  15. BigBadW

    BigBadW Junior Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    111
    Likes Received:
    29
    I have a feeling that you installed or corrupted your theme or plugin, i mean that might be theme or plugin faulty. Have you tried a fresh WP install to see if problem persists?

    Edit: If you eager to install fresh WP, before that upload simple php file with some simple code, to check if this not a server side problem, but you saied that WP works on the mobile site, you can skip this step or just make a simple test it wont take long to check this.
     
    • Thanks Thanks x 1
    Last edited: Jul 16, 2013
  16. Quattroporte

    Quattroporte Regular Member

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    469
    Likes Received:
    170
    All I've done is installed WordPress, nothing more...I just reinstalled it to see if it would fix the issue, but nothing happened. I can still see Wordpress on mobile, but it directs me to domains.googlesyndication.com :(