1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Strange ScrapeBox Problem

Discussion in 'Black Hat SEO' started by mikemeth, Mar 9, 2011.

  1. mikemeth

    mikemeth Power Member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    582
    Likes Received:
    115
    Home Page:
    Hello, I'm having some problems today with ScrapeBox and Faster Poster.

    It worked fine last days and now it does max 60-200 comments and then goes to FAILED only.

    Then I stop and Start Again posting and it stays on 0 Posted 0 Failed, doesn't work.

    REstart - and Again max 200 comments and goes to FAILED posts only.

    When I check the reason of FAILED posts it says FAILED, TIMEOUT

    I tried everything, RESTARTED, Changed Proxies nothing works, what can be the problem anyone maybe knows?
     
  2. macdonjo3

    macdonjo3 Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    5,563
    Likes Received:
    4,317
    Location:
    Toronto
    Home Page:
    Update to the latest version?

    What kind of dedicated server are you using?

    Did you end the windows process and retry?
     
  3. mikemeth

    mikemeth Power Member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    582
    Likes Received:
    115
    Home Page:
    Tried to update and does not work still.

    I'm not using dedicated server but from my computer.

    I can close scrapebox without having to access windows process.

    Still trying everything no idea what caused that yesterday worked fine...
     
  4. littleg2008

    littleg2008 Senior Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    861
    Likes Received:
    421
    Location:
    Cambridgeshire, UK
    so the update doesnt work?

    hmm, i suppose i have to ask this, so appologies and not to offend, but have you purchased scrapebox or are you running a cracked version.

    I cant see why it wouldnt update, as it doesnt update via a proxy - unless you have your procies physically set on your machine and not localised to your scrapebox
     
  5. mikemeth

    mikemeth Power Member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    582
    Likes Received:
    115
    Home Page:
    No I mean update works I have updated but the problem is still there and I have a valid license yes.
     
  6. littleg2008

    littleg2008 Senior Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    861
    Likes Received:
    421
    Location:
    Cambridgeshire, UK
    ahh ok cool, sorry for the confusion.

    I know sometimes i have a similar problem with harvesting, but i just stop it and restart and it works fine, but this i have not seen before.

    Possible thing would be to check your harvested list and just make sure its not trying to post to the same domain. As if 1 fails on a certain domain / URL the rest probably will also. so make sure to remove duplicates. Its a bit of a longshot to help you but i dont really know how else to advise, besides making sure you are using private proxies
     
  7. Falrish

    Falrish Regular Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    313
    Likes Received:
    97
    Occupation:
    Manager, IT & Purchasing
    Location:
    Canada
    Home Page:
    Another though is how do your proxies look? You could be getting IP Banned :p
     
  8. mikemeth

    mikemeth Power Member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    582
    Likes Received:
    115
    Home Page:
    I use free proxies that I just tested, I don't know if I get banned as there is a 210k auto approve blog list that I use and random post, also when it stops at 200 comments and I restart I can do again 50-200 comments with same proxies.

    Funny thing is that when I do 200 comments then get FAILEd, I try to test proxies and it does nothing (seems like it does not follow my command) then have to restart again.
     
  9. hpv222

    hpv222 Power Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    736
    Likes Received:
    274
    hmm, could be your conenction or computer BTW - lower the number of threads to say 20 and try again - if it works, then keep increasing for as far as you can go wihtout getting this problem
     
  10. mikemeth

    mikemeth Power Member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    582
    Likes Received:
    115
    Home Page:
    I don't know really I have 10mb net and any other program like Senuke works fine. Also if I go with 200 connections or 10 still after some posted comments it stops.
     
  11. hpv222

    hpv222 Power Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    736
    Likes Received:
    274
    just give it a try - when I up the conenctions to 120 or so and leave SB running for a few hours, I cannot coonect to any website even from my browser - I can open any of my browsers, but when I paste any URL and hit Enter, it simply does not connect; then I have to restart my computer and everything is back to normal

    lower your connections and give it a try; could be something completelty different though....
     
  12. mikemeth

    mikemeth Power Member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    582
    Likes Received:
    115
    Home Page:
    Tried with 10 connection did 18 successfull comments and 100 failed in 4 minutes then went to failed only.

    Also got this error right now:

    Access violation at address 100012B0. Read of address 100012B0.