1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Something wrong with BHW? - Loading issue

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by Hawkster, Apr 3, 2015.

  1. Hawkster

    Hawkster Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 22, 2013
    Messages:
    3,504
    Likes Received:
    3,721
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Listen to everyone - Follow no-one
    Location:
    UK
    Home Page:
    Didn't want to open a thread for this but its driving me crazy now.

    BHW pages are not fully loading for me, anyone else having the same problem?
     
  2. sam.hunt0710

    sam.hunt0710 Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    4,999
    Likes Received:
    1,823
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Owner Of a IT Comapny
    Location:
    India
  3. tony_d

    tony_d Elite Member

    Joined:
    Jun 22, 2013
    Messages:
    2,583
    Likes Received:
    3,179
    Location:
    1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View CA
    Though I've barely been around in the last 24hrs, every page that I've tried to load has loaded perfectly.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. smartboyhere

    smartboyhere Power Member

    Joined:
    Sep 24, 2013
    Messages:
    652
    Likes Received:
    321
    its loading perfectly for me..
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. Hawkster

    Hawkster Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 22, 2013
    Messages:
    3,504
    Likes Received:
    3,721
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Listen to everyone - Follow no-one
    Location:
    UK
    Home Page:
    Everything on page seems to load fine but the circle thingys......dunno the technical term lol, just keep spinning.

    [​IMG]

    Its only happening with BHW
     
  6. avi619

    avi619 Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Apr 1, 2012
    Messages:
    1,370
    Likes Received:
    1,894
    Location:
    Somewhere out there
    Looks like requests are timed out on your end. Did you install new extension or something?
     
  7. ugjunk

    ugjunk Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Messages:
    2,531
    Likes Received:
    737
    Location:
    Los Angeles
    Home Page:
    Try to clear your Cache and Cookies, also, flush your DNS once and then try to open the site again on Incognito Mode.
     
    • Thanks Thanks x 1
  8. donsiemen

    donsiemen Regular Member

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    303
    Likes Received:
    80
    Occupation:
    I.T tech
    Location:
    Maryland
    looks fine at my end here....
    maybe it your connection, try disconnect and reconnect back
     
    • Thanks Thanks x 1
  9. DonnieBrasco

    DonnieBrasco Regular Member

    Joined:
    Feb 27, 2015
    Messages:
    319
    Likes Received:
    263
    Occupation:
    Internet Marketer
    Location:
    Albuquerque
    Connected from 5 different IPS in the last hour, always worked fine.

    Try Ctrl+F5 to reload the page, if it doesnt work, clear your cache manually.
     
    • Thanks Thanks x 1
  10. Yasin Rishad

    Yasin Rishad Junior Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Messages:
    170
    Likes Received:
    18
    Occupation:
    Business
    Location:
    Bangladesh
    Home Page:
    Sometime when i click to reply of a post it shows are you sure you leave the page and sometime loading but not come BHW page
     
    • Thanks Thanks x 1
  11. Gogol

    Gogol Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,476
    Likes Received:
    3,103
    Gender:
    Male
    Works fine here too. Must be a problem with cache..
     
    • Thanks Thanks x 1
  12. Worm99

    Worm99 Power Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    542
    Likes Received:
    316
    Location:
    Multiverse
    Home Page:
    I had issues yesterday and the day before. It takes forever for the page to load, and sometimes it doesn't. After a while things went back to normal.
    At the same time other sites were loading normally.
     
    • Thanks Thanks x 1