1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Some posts of my websites are getting deindexed from google

Discussion in 'Black Hat SEO' started by powlow29, Nov 19, 2015.

  1. powlow29

    powlow29 Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    824
    Likes Received:
    680
    Hi,
    I have an issue and can't find the solution.
    Some of my posts are getting deindexed.
    I have created this website on Octobre 20.
    Some of my posts went indexed without issue but some are not after 2 weeks so I went on google Webmaster and used the exploration tool and made them all appear on Google. 2 days later those same post were not appearing at all on google anymore. Checking using "mydomain.com"
    So i went again on google Webmaster and did the same thing. 2 days later same issue.
    So, some posts are showing and some not at all.
    I made another website the same day and had no issue at all getting indexed.
    Both websites are Amazon affiliate websites.
    Both have articles written by the same writer. All articles are unique. I haven't made any backlinks yet for both site.
    The second website is ranking very good for low/medium keyword but the first one is giving me a hard time.
    Both domains are brand new and both are using wordpress cms with exactly same plugins, same settings and same onsite optimisation.
    Do someone have an idea on why my first site have some posts deindexed ?

    Thank you
     
  2. Lomomu

    Lomomu Junior Member

    Joined:
    Nov 19, 2015
    Messages:
    108
    Likes Received:
    23
    Maybe your using a plugin like Yoast and have checked an option to discourage search engines from indexing your website? Submit your url's through webmaster tools to do a crawl, and also check your robots.txt to make sure your not blocking anything.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. powlow29

    powlow29 Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    824
    Likes Received:
    680
    Thank you for your reply.
    For an unknown reason, all my posts appeared again on google right after I made this thread.
    So all of them are indexed. I checked with google Webmaster and it found no issue at all.
    The keywords for this website are very easy, between 18 to 28 according to Moz and long tail pro but my posts had hard time getting indexed and are not even ranking for their respected keywords.
    I don't know what is going on with this website to be honest. It looks like google, Yahoo and bing just don't want to make it rank.
    If a reputed member of bhw wants to check it, please pm me.
    Thank you