1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Scrapebox won't post w/ fast poster?

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by bk071, May 26, 2011.

  1. bk071

    bk071 Jr. Executive VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    3,202
    Likes Received:
    7,991
    Im trying to post w/ fast poster and SB hangs up every time I try to post with fast poster. I thought it would be a problem with the size of my blog list so I reduced it to 30k blogs only but it still hung. I tried with 5000 blogs and still the same problem.

    Crashdump logger tells me that it just posts to 1000 or so blogs and then stop and freezes. I can't even click on minimize button after that and I have to kill the process with task manager.

    I'm using SB on a VPS with following specs:
    1 GB RAM
    2.4 GHz process
    100 Mbit uplink

    Others are using SB and it runs fine. I talked to my VPS guys and had the VPS re-installed but the problem still exists. I then tried a RAM manager to see if it was a problem with my RAM and it wasn't RAM really 'cause there was 500MB of available RAM and it did freeze.

    Any thoughts? Its pissing me off :eek:
     
    Last edited: May 26, 2011
  2. kleinerMuuk

    kleinerMuuk Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    2
    I think it must be a problem with your VPS! I am currently running a list of 100000 Blogs and got no Problem so far...yesterday i posted to 50000 Blogs successfully!

    So talk to your VPS Hoster he is doing something wrong!
     
  3. bk071

    bk071 Jr. Executive VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    3,202
    Likes Received:
    7,991
    Well its not a problem with VPS really. I'm using XSServer.eu WVPS3 package and I a few others who use them and they have no bad words to say about them.

    I talked to them anyway and they told me that its not a problem with VPS.
     
  4. vasilicaciortan

    vasilicaciortan Power Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    759
    Likes Received:
    433
    You should post this issue in the SB thread and even tell about it to SweetFunny. GL.
     
  5. muchacho

    muchacho Supreme Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    1,293
    Likes Received:
    188
    Location:
    Lancashire, England.
    OP, I'm on the same VPS as you and mine wouldn't maximise from the system tray when I tried about an hour ago.

    It was running a fast comment session to about 100,000 URLs.

    I had to launch task manager and kill the process. Not tried another commenting session yet, so it might be a temp problem with VPS.
     
  6. bk071

    bk071 Jr. Executive VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    3,202
    Likes Received:
    7,991
    I've been facing this for quite some time now ;)
     
  7. sqhunter

    sqhunter Regular Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    385
    Likes Received:
    267
    Dont randomize the list of the poster and later check the crashdump log wich url made it break down.
     
  8. bk071

    bk071 Jr. Executive VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    3,202
    Likes Received:
    7,991
    Its not about the URL. I've got the same shit with any list I tried blasting to...
     
  9. wahidpolin

    wahidpolin Regular Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    441
    Likes Received:
    261
    My SB running just fine,never had any problem with the fast poster,although i had issues with the link checker so i tried the stand alone link checker and it's working like a charm.Check if u uninstalled it completely or not.

    You should try running other softwares in ur vps if u have any in your disposal.
     
  10. bk071

    bk071 Jr. Executive VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    3,202
    Likes Received:
    7,991
    All other tools are running normal... Its just Scrapebox giving me tough time lol...