1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Scrapebox PR checking problem

Discussion in 'Black Hat SEO' started by Seo Lover, Oct 17, 2011.

  1. Seo Lover

    Seo Lover Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    5,711
    Likes Received:
    4,139
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Hanging Around Interwebs !
    Location:
    <-----------------Sin City
    Hi i am using Scrapebox for a long , but its having issue from past 2 days .
    Its showing N/A PR for all sites .

    Any ideas whats the problem ?
     
  2. sukataetumba

    sukataetumba Senior Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    213
    usually proxy related
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Seo Lover

    Seo Lover Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    5,711
    Likes Received:
    4,139
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Hanging Around Interwebs !
    Location:
    <-----------------Sin City
    I checked proxies and all are working . Using 5 private proxies .
     
  4. lykathe

    lykathe Regular Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Messages:
    439
    Likes Received:
    115
    Gender:
    Male
    Occupation:
    full time PHP/JS/Python freelance
    Location:
    Detroit
    Update! 2.7 or w/e fixed the proxy checker because Google changed their API. I figured that out after wondering why my high pr list suddenly became n/a.. lol
     
  5. xpleet

    xpleet Regular Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    377
    Likes Received:
    327
    Location:
    Morocco
    Update your scrapebox and your addons and it'll be fine.
     
  6. BHopkins

    BHopkins Moderator Staff Member Moderator Jr. VIP

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    2,331
    Likes Received:
    1,397
    Gender:
    Male
    Occupation:
    ORM and SEO company owner
    Location:
    California
    Home Page:
    Yup, all you need to do is upgrade. Mine works again with and without proxies.