Scrapebox Low Success Rate

Discussion in 'Black Hat SEO' started by itos84, Feb 22, 2011.

  1. itos84

    itos84 Power Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    617
    Likes Received:
    229
    Location:
    neatblog.com
     
  2. wpbacklinks

    wpbacklinks Elite Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    3,508
    Likes Received:
    1,378
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Affiliate Marketer
    Location:
    Everywhere
    i want to know why ... same problem here!

    or something wrong with me.. :rolleyes:
     
  3. takeachance

    takeachance Power Member

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    557
    Likes Received:
    412
    Location:
    The UK of A
    Try reducing the timeout settings for the poster function to its lowest (in settings). It takes abit longer to post but I have found success rates for both fast and slow poster increase dramtically - also, I have not noted any differences in my rates since the update.

    One last thing , you havent mentioned if your talking about the success rates of auto approve links found stright after your blast or successes after a mod has reviewd it.....
     
  4. itos84

    itos84 Power Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    617
    Likes Received:
    229
    Location:
    neatblog.com
    My timeout is 90 sec, using 35 conections. and the success after the blast in the part that says: success and failed. This is happenning also with other blogs not only auto approve. When I try the blogs manually in the browser I can post in them,really weird.
     
  5. itos84

    itos84 Power Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    617
    Likes Received:
    229
    Location:
    neatblog.com
    This is really weird. With 2mbps I tried:

    10 connections
    10 private proxies (yourprivateproxy)
    90sec timeout
    Delay Random
    TOTAL: 20% success rate

    25 connections
    90 fresh harvested proxies
    90sec timeout
    Delay Random
    TOTAL: 60% success rate

    With the public proxies it took longer but was able to post. I suppose the settings change for eveyone, and change from time to time. Tweak till you find the best for you.
     
  6. Hamstamasta

    Hamstamasta Regular Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    322
    Likes Received:
    121
    Occupation:
    Sitting in front of the tv pressing jr. vip money
    Location:
    United Kingdom
    Home Page:
    Is anyone finding a large discrepency between what Scrapebox says are success and wat link checker says. I was blasting a autoapprove list yesterday and it said like 20% success, but when i went into Linkchecker it said 70%. Hmmm
     
  7. M1ndfluX

    M1ndfluX Senior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    1,129
    Likes Received:
    874
    Location:
    031010
    True.


    Did a experiment last week with 10 sb's running from a server.

    All the same settings, same private proxies, same 10k list.

    They all had huge differences in the succes rate up to +1200 checked links.

    Dont know why this is but oh well, it def beats manual :D
     
  8. Jared255

    Jared255 Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    May 10, 2009
    Messages:
    2,091
    Likes Received:
    1,972
    Location:
    Boston, MA
    Success rates went down with new update, but link checker works fine now.
     
  9. broon

    broon Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    9
    I have this exact same issue, ever since the .7 update. Before this, I had a decent success rate, 100k blasts and 38k success.
    I updated to .7 and it went down to 12k per 100k. I didn't change any settings, and even support didn't have an answer for me, besides the timeout settings, and previous tweeks mentioned before. Nothing is working.

    I will keep tweeking whatever I can, but this is frustrating. Anyone who has experienced this and solved it, PLEASE chime in. :(

    Thanks.