1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Scrapebox - is there something wrong with the threads in fast poster ?

Discussion in 'Black Hat SEO' started by whitedolphin, Jan 18, 2011.

  1. whitedolphin

    whitedolphin Jr. VIP Jr. VIP Marketplace seller Premium Member

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    289
    Likes Received:
    60
    Home Page:
    I'm running ScrapeBox on a powerful computer and a 100mbit dedicated line, so cpu/bandwidth isn't the issue.

    For some reason i'm getting the same speed when i'm using 10, 20 or 100 threads in fast poster, seems like it doesn't matter.

    Am i doing something wrong ?
     
  2. Kickflip

    Kickflip BANNED BANNED

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    2,038
    Likes Received:
    2,465
    How are you measuring your speed? Take 10,000 blog and it posts to all in same amount of time?
     
  3. whitedolphin

    whitedolphin Jr. VIP Jr. VIP Marketplace seller Premium Member

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    289
    Likes Received:
    60
    Home Page:
    I'm checking the time it takes for a 10k list of blogs to end (2 hours when i'm using 20 therads or 100 threads), also i see no change on the bandwidth usage when i'm switching it to 100 threads (and there is bandwidth available so its isn't the case).
     
  4. ┼blackrat┼

    ┼blackrat┼ Senior Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    899
    Likes Received:
    731
    Location:
    Sewer

    MAYBE something to do with the amount of proxies u´re using.
     
  5. whitedolphin

    whitedolphin Jr. VIP Jr. VIP Marketplace seller Premium Member

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    289
    Likes Received:
    60
    Home Page:
    I don't use proxies...