1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Requesting HELP from WP Ninjas! Experiencing some Weird Shit in Wordpress

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by JuicyBlack, Apr 25, 2010.

  1. JuicyBlack

    JuicyBlack Regular Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    395
    Likes Received:
    179
    Location:
    Dark n Wet Place
    So here I was trying to update a post and I added a quick blurb at the end of it, I went ahead and clicked Update and BOOM! Went to the site and nothing had been updated so I thought "DAM YOU CACHE DAM YOU!" so I cleared my cache n cookies + hit F5 and still NOTHING! WTF?

    So after 30 mins I decided copy the html code and delete that post (fortunately I haven't built links to that post yet) ... anyhow I copied the html and pasted it in a new post, I made sure that the quick blurb I added at the end was there (and when I pasted it, the blurb was there too!)

    So I click PUBLISH! and guess wha? The link to the post appears in my featured posts section and the title+excerpt shows up in my home-page but when I click on it I get a 404 message! WTF?

    Anyone ever encountered this problem?
     
  2. risefromdeath

    risefromdeath Power Member

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    650
    Likes Received:
    107
    try changing the permalink manually
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. JuicyBlack

    JuicyBlack Regular Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    395
    Likes Received:
    179
    Location:
    Dark n Wet Place
    Done... but still have the same problem, the permalink changed and it updated the permalink in the "Featured posts" and also in the quick excerpt that shows up in my page but when I click on it ... it still goes 404.... agrrr..

    I tried updating another post to see if there was a plugin that was screwing with me but I was able to update another post fine and also create a new post, it is just this one SOB that is messing up with whats left of my weekend :(
     
  4. risefromdeath

    risefromdeath Power Member

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    650
    Likes Received:
    107
    weired..see the database for wp_posts and find the post and see if everything is as it should be..cant think of anything else :(
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. JuicyBlack

    JuicyBlack Regular Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    395
    Likes Received:
    179
    Location:
    Dark n Wet Place
    Yeap that did it! I went to wp-posts, erased the row that contained the post I was having problems with, went back and created a new post and Shazam! Worked like a charm. Weird shit tho...

    Thanks for that suggestion mon, if it wasn't for it I would have been Uberboned for a few more hours :hmmmm2:

    Thx!
     
  6. risefromdeath

    risefromdeath Power Member

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    650
    Likes Received:
    107
    No problem..We all are here to help each other :)