1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with wp-o-matic

Discussion in 'Blogging' started by iSLaND, Apr 9, 2009.

  1. iSLaND

    iSLaND Registered Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    75
    Likes Received:
    40
    I use wp-o-matic to fetch feeds to my wp.

    It has a problem that its not fetching images. its showing code instead like img src = http:// image location.jpg

    It shows error while fetching from certain blogs but fetches images perfectly from few.

    i tried to enable caching of images to my server but no results.

    Suggest pls.
     
  2. specopkirbs

    specopkirbs BANNED BANNED

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    920
    Likes Received:
    746
    have you create the cache folder in your wp-o-matic plugin folder?
     
  3. iSLaND

    iSLaND Registered Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    75
    Likes Received:
    40
    ya done it. chmoded 777.
    still its same.
     
  4. jsurya

    jsurya Regular Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    425
    Likes Received:
    891
    Use FeedWordPress plugin. Its very good comparing with wp-o-matic.
     
  5. specopkirbs

    specopkirbs BANNED BANNED

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    920
    Likes Received:
    746
    yeah or i find autoblogged is very good also you can get that on here too
     
  6. iSLaND

    iSLaND Registered Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    75
    Likes Received:
    40
    Thanks for ur responses. I ll try both.
    Posted via Mobile Device