Problem uploading to Youtube from VPS with Zennoposter

Discussion in 'YouTube' started by tb303, Sep 15, 2012.

  1. tb303

    tb303 Senior Member

    Joined:
    Dec 18, 2011
    Messages:
    987
    Likes Received:
    677
    Im not sure is this a VPS issue or a ZP issue or YouTube itself.

    I have a template for Zenno to upload videos to youtube.
    It works fine locally but when I run it on the VPS using the same proxies (proxybonanza) it never uploads. The upload just sits at 0% while the template hangs waiting for it. Pages load fine etc its just the upload never starts.

    Im not sure what to blame or where to start trying to fix this so Im hoping someone else has seen a similar issue?
     
    Last edited: Sep 15, 2012
  2. tb303

    tb303 Senior Member

    Joined:
    Dec 18, 2011
    Messages:
    987
    Likes Received:
    677
    Im thinking the same. Going to switch to a different VPS at the end of the month
     
  3. thxflash

    thxflash Power Member

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Messages:
    786
    Likes Received:
    131
    Location:
    Newport Beach, CA
    Home Page:
    Try it without the proxies. Does it work? If not, then it might be YouTube blocking that IP for abuse in the past, if it does then it is the proxies.
     
  4. rostonix

    rostonix Senior Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    897
    Likes Received:
    1,446
    Occupation:
    Developer
    Location:
    Russia
    Hello!) You can contact me if you need any assistance :)
     
  5. jameslarkin

    jameslarkin Junior Member

    Joined:
    Jun 19, 2013
    Messages:
    101
    Likes Received:
    9
    does anyone have a zenno poster template for faking engagement on youtube ?
     
  6. jameslarkin

    jameslarkin Junior Member

    Joined:
    Jun 19, 2013
    Messages:
    101
    Likes Received:
    9
    rostinix just saw you on the zennoposter forum you admin there :)

    hey just wondering, do you have a template for zenoo psoter that can comment etc on youtube ?