Problem in uploading templete to blogspot blog

iworyDJ1983

Junior Member
Nov 4, 2008
103
69
I am facing problem in uploading template to my blogspot blog. When I upload xml file to my blog, they gave me error. Please solve my problem. How can I upload template to my blog??
 
from what i know, there are blogspot theme that don't compatible with the new blogspot.. are your themes one of it ?
 
Hi
can you tell more about what problem you facing ?

From what i understand tell me does it say first
'the following widgets are about to be deleted.... configuration data will be lost' etc ?
and then when you click continue it gives error ?

if that is the case then do this
first go to layout and then delete all the widgets manually
after that go again and upload the template, it should work..!!!!

Enjoy!
 
this is not the suitable forum to discuss. this is black hat and seo forum. just my 2 cents
 
Try it later again, maybe it works. For me it worked..

But first try to upload other Templates..
 
clear your cookies and temp internet files
then upload the template using IE
this works most of the times
 
Clear all Widget from your current themes, try Upload again your new themes

Hope it's work
:)
 
Hi
can you tell more about what problem you facing ?

From what i understand tell me does it say first
'the following widgets are about to be deleted.... configuration data will be lost' etc ?
and then when you click continue it gives error ?

if that is the case then do this
first go to layout and then delete all the widgets manually
after that go again and upload the template, it should work..!!!!

Enjoy!

ya you are right. I am facing this type of error but when I tried to upload it again after delete all widgets, result is same.
 
try to clear all of your template .. back to default one .. and upload it again.. if still not working swicth to classic version.. hope this works.. ( i have less experience with blogger lol )

mutantseed
 
I usually get errors uploading templates in Blogger and I have found that most of the times is because I have been using Firefox. I install the default theme and using IExplorer I upload the new one. And voila... ;)
 
Back
Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features and essential functions on BlackHatWorld and other forums. These functions are unrelated to ads, such as internal links and images. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock