1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Poor performance in Scrapebox?

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by samiejg, Feb 23, 2015.

  1. samiejg

    samiejg Senior Member

    Joined:
    Dec 14, 2013
    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    71
    I'm fairly new to using Scrapebox and I'm trying to do some harvesting but it doesn't seem like things are working right for me. I'm using 10 port proxies that I just signed up for and set Scrapebox to use 1 connection for Google Harvester and an RND of 1-2 minutes. However, I just tried harvesting 400 keywords and once it finished it showed a screen with a whole bunch of the keywords in red. Like almost half of them. What does this mean? Or what could be going on?

    I've been running another 150 keywords over the last 20 minutes and it's been stuck at "4" for results. And now just 2 minutes ago it switched to "104" under the results.

    Is this something normal or is there some issue with my PC or proxies? It looks like is stuck at 104 now. I don't know how to figure out what's going on.
     
  2. loopline

    loopline Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    3,799
    Likes Received:
    2,026
    Gender:
    Male
    Home Page:
    What version are you running and which harvester in that version are you running? Try running 2.0, its probably more self explanatory and may work better in your case. Its more optimized for Scraping google and engines in general anyway.

    http://www.scrapebox.com/v2-beta