1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Please help me with this so i can get started!...

Discussion in 'CPA' started by im n0t lurer, Jul 3, 2009.

  1. im n0t lurer

    im n0t lurer Regular Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    54
    well this BlackHatCodeBreaker script is not working i uploaded the file Links.txt into my web directory (000webhost free domain + hosting) and when i use the "test" mode it say you have no links please look at your links.txt file

    here is what i mean http://www.nicklaspage.hostoi.com/

    as you can see i have no links.. but i have the "correct" setup into my links,txt file here is how it is. and nothing else is added just that:

    Anchor Text for CPA Link1
    http://www.google.com
    Anchor Text for CPA Link2
    http://www.yahoo.com
    Anchor Text for CPA Link3
    http://www.msn.com
    **** PUT YOUR CPA LINKS ABOVE THIS LINE. DO NOT ERASE IT. DO NOT ADD BLANK LINES ABOVE IT. BENEATH THIS LINE ADD YOUR DEFAULT FALLBACK LINK URL, WITHOUT ANCHOR TEXT.
    http://www.fallbacklink.com
    **** THIS MUST BE THE FINAL LINE. DO NOT ERASE IT. DO NOT ADD BLANK LINES ABOVE IT. DO NOT ADD ANY LINES BENEATH IT. THE FILE MUST END HERE.


    as i said when i uploaded the file i get that message as in my link, when i delete the message i get the same result too (you have no links...)


    ill be very glad if YOU could help me, as noone else will, not even BHCB support are answereing me :(

    Thanks.

    /im n0t lurer
     
  2. drdankmendez

    drdankmendez Junior Member

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    194
    Likes Received:
    316
    Location:
    In front of my computer
  3. im n0t lurer

    im n0t lurer Regular Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    54
    i have , i just removed it, ill uppload it again then.
     
  4. im n0t lurer

    im n0t lurer Regular Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    54
    its there now and still a blank page...
     
  5. cyrix

    cyrix Junior Member

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    179
    Likes Received:
    61
    Occupation:
    Full Time Internet Marketer\Developer
    Location:
    United States
    try changing the filename's extension to .jpg or something, after its uploaded use ftp or a file manager to change it back to .txt.
     
  6. im n0t lurer

    im n0t lurer Regular Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    54
    thanks for the help, didin't work, i changed host and it works perfectley now..