1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

"Page Not Found" on the top of my WordPress site

Discussion in 'Blogging' started by aspe_heat, May 9, 2013.

  1. aspe_heat

    aspe_heat Power Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    799
    Likes Received:
    595
    Gender:
    Male
    When I activate one plugin, I get the following error (check the screenshot). However, I uploaded the plugin and it is where it needs to be, I just don't know why I get this error. When I deactivate the plugin, the error goes away.


    Does anyone know who I can fix it?
    P.S. I had to select the text on the screenshot because it was all black.

    untitled.jpg
     
    Last edited: May 9, 2013
  2. drnick2

    drnick2 Junior Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    39
    Gender:
    Male
    Looks like a URL config problem on the plugin.
     
  3. aspe_heat

    aspe_heat Power Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    799
    Likes Received:
    595
    Gender:
    Male
    It just says that I install the Plugin like any other one, no special instructions :/
     
  4. wp_wizard

    wp_wizard Newbie

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    Web Developer
    Location:
    Pakistan
    we can only help you if you tells us the name of the plugin which is triggering this error.
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. aspe_heat

    aspe_heat Power Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    799
    Likes Received:
    595
    Gender:
    Male
    It's "Fanciest Author Box", and thank you!
     
  6. aspe_heat

    aspe_heat Power Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    799
    Likes Received:
    595
    Gender:
    Male
    Anyone?
     
  7. hootsparta

    hootsparta Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Aug 23, 2012
    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    328
    Occupation:
    Unique and Spun Blogpost, Real Guest Posting.
    Location:
    Sparta World to BHW
    Home Page:
  8. aspe_heat

    aspe_heat Power Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    799
    Likes Received:
    595
    Gender:
    Male
    Fanciest Author Plugin.
    But I've already fixed it, just installed the older version - it might help someone else who's having the same problem.
     
  9. hootsparta

    hootsparta Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Aug 23, 2012
    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    328
    Occupation:
    Unique and Spun Blogpost, Real Guest Posting.
    Location:
    Sparta World to BHW
    Home Page:
    Am also installed on my blog...But its not have any error..So i think it is Theme problem..You just upload any other theme and try it..
     
  10. aspe_heat

    aspe_heat Power Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    799
    Likes Received:
    595
    Gender:
    Male
    Are you using GoDaddy hosting? It seems it's up to them.
     
  11. Gogol

    Gogol Elite Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,062
    Likes Received:
    2,872
    Gender:
    Male
    PM me your site url. I will have a look. BTW, looks like a plugin is trying to render some content (iframe ? ) from another page, which is not found. Weird problem anyway.
     
    • Thanks Thanks x 1
  12. aspe_heat

    aspe_heat Power Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    799
    Likes Received:
    595
    Gender:
    Male
    I fixed it already, but thanks anyway!
    And I think so...but looks like only GoDaddy users have that problem (according to the things I've found on Google).
     
  13. Gogol

    Gogol Elite Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,062
    Likes Received:
    2,872
    Gender:
    Male
    Good to know! I don't have any problem with my blog though (using a shared GD host)..
     
  14. aspe_heat

    aspe_heat Power Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    799
    Likes Received:
    595
    Gender:
    Male
    Yeah, I don't have any now either...that's why it was so weird. I had no problems with it, but then all of sudden I got that error. But I'm glad it's over now, hopefully there won't be many problems.

    And good luck with your blog! :)
     
    • Thanks Thanks x 1