1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

OnlyWire auto submit plugin - problem ?

Discussion in 'Blogging' started by zielak, Apr 13, 2009.

  1. zielak

    zielak Registered Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    77
    Likes Received:
    30
    When onlywire auto submit plugin submit posts from accounts 2-5 it's adding -2 to the end of url. For example correct url is myblog.com/title and it submits like this for account #1 but for accounts #2 - #5 it submits myblog.com/title-2 which doesn't exist. Anybody has the same problem or know how to fix it ?
     
  2. cassanova

    cassanova Newbie

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    12
    can you describe more clearly ?
     
  3. zielak

    zielak Registered Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    77
    Likes Received:
    30
    In OnlyWire plugin settings you have option to add up to 5 Onlywire accounts, than if you make new post this plugin will randomly choose one Onlywire account and will bookmark your post.
    Now lets say my new post has url myblog.com/my-new-post , if Onlywire plugin will choose first account to bookmark this post it will bookmark url myblog.com/my-new-post but if it tries to bookmark from other accounts it bookmarks this url myblog.com/my-new-post-2
    Hope that's clear enough.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. kasyva

    kasyva Newbie

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    got samoe problem thanks