1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

one of my sites (1 from 5) showing blank ads with adsense

Discussion in 'Making Money' started by benash, Dec 10, 2015.

  1. benash

    benash Junior Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    107
    Likes Received:
    47
    i got 5 sites, 4 of them showing ads perfectly.

    on one of them i put ads more than 48 hours ago and my site showing blank area with no ads.

    Someone already got this problem before?

    it can be that my domain banned from adsense once before (not when i own it) and now it banned when i trying to add my ads? (just bought this domain one week ago)

    any ideas?
     
  2. secretboy08

    secretboy08 Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Messages:
    2,393
    Likes Received:
    882
    Occupation:
    Internet marketer
    Location:
    Global Citizen
    As a test, put 1 single link unit, those are the fastest to appear more quicker then image and other ads. If that also not appears then there might be problem with the domain.

    Also, for the image and normal ads, try to regenerate the code and test again, but in most cases if the link unit also does not appear it is the problem with the domain. so it would be a good idea to try the link unit thing first.
     
  3. benash

    benash Junior Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    107
    Likes Received:
    47
    I already try link and again, blank. if its the domain what could i do?
    and how colud i be sure is it really the domain?
     
  4. benash

    benash Junior Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    107
    Likes Received:
    47
    ok it was the domain.

    bought new one and transfer everything already. thanks for the help!