1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Noob question about WP-O-MATIC

Discussion in 'Blogging' started by Nemesis_318, May 13, 2009.

  1. Nemesis_318

    Nemesis_318 Newbie

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    I have added the WP-O-MATIC plugin, and it shows up in Wordpress. I think click activate plugin. Now it shows a box in the upper corner of the screen that says "Click Here to Setup and configure WP-O-MATIC". I click there and it just reloads the same screen with no setup options or anything. I have tried this with Firefox and IE and get the same results with both. What am I doing wrong?

    Thanks!
     
  2. trapmuzik

    trapmuzik Junior Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    192
    Likes Received:
    22
    what version of wordpress and wp-o-matic are you using?
     
  3. Nemesis_318

    Nemesis_318 Newbie

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Wordpress 2.7.1 and WPOMATIC 1.0RC4-6
     
  4. Nemesis_318

    Nemesis_318 Newbie

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Can anyone please help me? This is driving me nuts. I tried another site as well and the same thing happened!
     
  5. trapmuzik

    trapmuzik Junior Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    192
    Likes Received:
    22
    u might want to try going to the actual wp-o-matic settings under Settings->wp-o-matic
     
  6. Nemesis_318

    Nemesis_318 Newbie

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    That doesn't work either. Same thing happens.

    ***** I'll give $5 to the first person that figures this out for me or tells me what to do to get WP-O-MATIC working!!! I am not kidding! ***********