1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New site indexed, but now gone?

Discussion in 'White Hat SEO' started by Cdman, Mar 10, 2012.

  1. Cdman

    Cdman Power Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    608
    Likes Received:
    36
    I recently made a new site around 5 days ago.

    It got indexed 4 days ago and around 90% of the pages were indexed - great.

    However, now the site isn't even indexed. Is this something I should worry about?

    I didn't do any blackhat things, just a few social bookmarks, an article on another site linking back to my site and finally some blog comments (that are probably not approved yet)
     
  2. Seo Lover

    Seo Lover Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    5,694
    Likes Received:
    4,117
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Hanging Around Interwebs !
    Location:
    <-----------------Sin City
    All pages are deindexed or just main page ?

    As this problem is seen too much now a days .

    have you checked your site by this : site :yousite.com its shown there or not ?
     
  3. Cdman

    Cdman Power Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    608
    Likes Received:
    36
    All pages aren't indexed :(

    And yes that's what I've been using ( site:mysite.com)

    My site was even ranked on page 4 for its keyword for a day! Don't understand what's going on tbh
     
  4. Barbarossa

    Barbarossa Regular Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    221
    Likes Received:
    109
    I have the same problem. Site now showing up in rankings at all. Stupid google indexed even before I launched it, so sample-page etc. are showing. However, everything is indexed except for the root domain, that is website.com is not showing up. I've manually checked all the results in the serps and still cant find my site. Where is my site?