1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New site: #5 on Bing, not indexed on Google. Deindexed or not indexed yet?

Discussion in 'Black Hat SEO' started by Renwo, Apr 15, 2013.

  1. Renwo

    Renwo Junior Member

    Joined:
    Aug 15, 2011
    Messages:
    130
    Likes Received:
    16
    I have a site that is fairly new (2 weeks) and it's currently #5 on bing search for the main kw, but google is not showing the site as indexed. How can I tell if it was deindexed or not indexed yet? Also, the site is a subdomain, and other sites using the same domain name are indexed on G, if that matters.
     
  2. Narrator

    Narrator Power Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    507
    Likes Received:
    396
    Occupation:
    Internet Marketing
    Location:
    /dev/null
    in google type, site:subdomain.yourdomain.com will show all pages indexed for the site.
     
  3. Renwo

    Renwo Junior Member

    Joined:
    Aug 15, 2011
    Messages:
    130
    Likes Received:
    16
    It's not indexed. I don't get any results. So my question is, is it deindexed? Can I found out if it was ever indexed?
     
  4. Narrator

    Narrator Power Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    507
    Likes Received:
    396
    Occupation:
    Internet Marketing
    Location:
    /dev/null
    Is it a recycled domain? You could try the wayback machine (http://archive.org/web/web.php) to see if there are any caches of it.

    If it is a new site and new domain keep adding content, two weeks isn't bad I've seen subdomains take longer to index.. Have you already started building links? If so, how many/what kinds?
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. Renwo

    Renwo Junior Member

    Joined:
    Aug 15, 2011
    Messages:
    130
    Likes Received:
    16
    No cache.

    The Wayback Machine does not have this URL.

    Yes, I've started building links. I've had GSA SER with GSA Link indexer running and I believe I have ~1500 Tier 1 links over the past week. I'm concerned the link spam got me deindexed.

    Earlier today (before making this thread) I've added the site to Webmaster tools, fetched, and tried to index. Nothing out of the ordinary in Webmaster tools minus the fact it's not indexed and it hasn't been crawled.

    Edit: it's not recycled. The subdomain is 2 weeks old. The domain is over a year.