1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help in wp-o-matic

Discussion in 'Blogging' started by spoon913, Jul 6, 2009.

  1. spoon913

    spoon913 Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi guys, I'm new to wordpress and using wp-o-matic. Im using wordpress 2.8 on my local machine. My problem is that the "Add Campaign" function in my wp-o-matic is not working. Whenever I click the Submit button, nothing happens. No campaign has been added. I tried to reinstall wp-o-matic but it's still not working. I also tried to downgrade my wordpress to 2.6 but still no luck. I also tried to search in google to find an accurate answer but couldn't find any. Anyone of you have experienced this or resolved it? Any inputs would be appreciated. Thanks and more power to BHW.:)
     
  2. CyberGlitch

    CyberGlitch Junior Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    149
    Likes Received:
    43
    Don't know why you went all the way down to 2.6 Try 2.71 and then reinstall wp-o-matic.
     
  3. spoon913

    spoon913 Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi CyberGlitch, I go directly to 2.6 because I've read that it only supports up to 2.6. BTW, thanks for the reply, I'll try that and see what happens.:)
     
  4. Radix

    Radix Newbie

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    10
    did you follow the instructions and add the cron-job first?
     
  5. spoon913

    spoon913 Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yes i followed the instructions correctly. About the cron-job i dont know if it is right, i just add it in Scheduled Tasks and run it on firefox. When I start the task, it says there "Running cron job". Is there any other way that I can add the cron-job on windows xp? BTW, i checked my apache error log file and states on the last line "WordPress database error Table 'blog.wp_wpo_campaign' doesn't exist". Any ideas?
     
  6. dmhf123456

    dmhf123456 Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    3
    I had wp-o-matic and it worked fine with WP2.7. The cron job shouldn't affect the installation as it is an external thing. Make sure that the initial setup was correct (simplepie etc)
     
  7. spoon913

    spoon913 Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I installed everything correctly. But until now I can't figure out why is it not adding new campaign. Im just thinking if this is compatible with windows xp. Btw, what version of wp-o-matic are you guys using?
     
  8. simey69

    simey69 Regular Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    325
    Likes Received:
    1,478
    Location:
    UK