1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My First Autoblog Success Story and Help needed with 2 issues

Discussion in 'Blogging' started by amshar9, May 11, 2009.

  1. amshar9

    amshar9 Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Location:
    USA
    Hi,

    I want to share my first success with AutoBlogs. I made an autoblog after reading through BHW. I completed building it in 2 days and officially launched it on Apr/17th. Till now I have made $ 9.36 . This is pretty good compared to very little promotion I have done. A BIG THANKS to Earnest,Shylesson,Berrycorp,Razohad and others who have helped me out. I may have read their blogging related posts atleast 5-6 times to get things straight. Still learning. I am currently getting around 200 uniques a day.:)

    I also need some help with my template. The issue's I am having are:

    1- the first ad on the page is showing up on the main page but not on the rest of the pages.

    2- the vidoes are showing up in FireFox but not showing up in Explorer.

    Can someone please help me with these 2 issues :(. I have tried a lot but could not resolve these 2 issues. I can give my site's url and login details to anyone who is experienced in this field who can help me out. Pl. help.

    Thanks
     
  2. cnpabi

    cnpabi Junior Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    187
    Likes Received:
    32
    congratulations.
    pls show us your blog, so we can give some suggestions.
     
  3. scb335

    scb335 BANNED BANNED

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    272
    Likes Received:
    438
    amshar9, great job. If you can average $10 per month from your autoblog and then scale that up by building a couple hundred of them that average the same or more then you'll have a nice little revenue stream on autopilot for yourself.

    A lot of people bawk at me about paying for hundreds of domains for autoblogs, but think of it this way, if you can get each one to average about $10 monthly then for every site 1 month's earnings will be to break even from domain registration, and 11 month's earnings will be pure profit. Plus, some markets you'll find will do a lot better than $10 per month for you once you get the traffic coming in, at least that's been my experience.

    On your questions, I'm just guessing but if you placed the ad code into the template yourself, then it could be you only put it in the main index template and didn't also include it in the single post template file. If you're using a plugin for your ads then I'd need to know which one to help with getting the ads to show on postings.

    If you're embedding videos into your posts, sometimes if you leave off the final HTML object element it will fix the IE problem.

    Your video HTML code should have this at the very end of it:
    Code:
    </object>
    Just remove that and see if it fixes the IE bug.

    Hope that helps.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. isritter

    isritter Junior Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    119
    Likes Received:
    33
    What are you using for AutoBlogging, Wordpress?

     
  5. amshar9

    amshar9 Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Location:
    USA
    Hi cnpabi,scb335,isritter -thanks for replying to my post.

    scb335-thanks for taking time to reply to my post. I had a quick question about the video point you had mentioned. I will pm you in a minute with my site details.

    isritter - I am using wordpress, pretty much followed all the main posts published by the list of users I had mentioned in my original post.