Mods , admins , even owner ..... Image sticking .

  • Thread starter Deleted member 657006
  • Start date
Status
Not open for further replies.
D

Deleted member 657006

Guest
Hi, there admin owner or mod.

The problem is every time I come across an image you get to see the file name but no image.

It has been happening since this week.

Can this be looked into please it driving me mad.

All you get is ppl keep asking others to re-upload image all the time getting stupid.

All the best

Please close this or delete this once you know of the problem cheers.

My reader usually says image but now says a big big line of numbers and letters and extension name, as you can imagine driving me insane.
 
Last edited by a moderator:
I can see images posted on here.. Adjust your settings..

 

Attachments

  • cake.png
    cake.png
    413.3 KB · Views: 16
I am blind don't need the image, I just advising that it happening....

I been told by many and seen upload image many times in many thread within this week.

Just letting staff no.

All browsers are updated on computer and phone.

Might be a server glitch.

It usually when someone trying to show an image on the page...

Trying to show example of problam.

It eventually go after several refresh of page .
 
Hi, there admin owner or mod.

The problem is every time I come across an image you get to see the file name but no image.

It has been happening since this week.

Can this be looked into please it driving me mad.

All you get is ppl keep asking others to re-upload image all the time getting stupid.

All the best

Please close this or delete this once you know of the problem cheers.

My reader usually says image but now says a big big line of numbers and letters and extension name, as you can imagine driving me insane.
This is the first time we’ve had this reported. Across our testing platforms we can’t see this. Can you provide screenshots and let us know what operating system and browser you’re using? Thanks.
 
I've seen the same thing happening. Also many times I have to refresh a thread 2-3 times before an image actually appears. (On mobile)
I second this one. been seeing this error a few days already. I'm on an Android 8.0, chrome v86 btw.
 
This is the first time we’ve had this reported. Across our testing platforms we can’t see this. Can you provide screenshots and let us know what operating system and browser you’re using? Thanks.
For me it's on iPhone 8, Safari browser, latest iOS update.
 
This is the first time we’ve had this report. Across our testing platforms, we can’t see this. Can you provide screenshots and let us know what operating system and browser you’re using? Thanks.
Sorry m8 to bring it up as you see many now coming forward.

Can not do image until it happens sorry.

But I am on Samsung, crome and Samsung browser.

When I come across it I will get an image.

Cheers all the best m8
 
Sorry m8 to bring it up as you see many now coming forward.

Can not do image until it happens sorry.

But I am on Samsung, crome and Samsung browser.

When I come across it I will get an image.

Cheers all the best m8

Interesting so it’s not happening every time? Can you check to see on your setup if it’s always an opening post of a marketplace thread that you can’t see it or in the post style above https://www.blackhatworld.com/seo/mods-admins-even-owner-image-sticking.1285929/post-13852481 (they post in 2 different ways).
Cheers. We’ll get to the bottom of this.
Finally - just to verify. Do you have an ad blocker installed. Some of the basic ones also mess up the forum usage.
 
I had the same issue, after turning off my adblockers it worked again. Not sure if that could be the solutions as its has been happening for a short time.
 
I’ve seen it a few times this morning. I notice the image doesn’t show up, I refresh page and it still doesn’t show.

mid I click on edit, the image shows, then I click save and it’s working now.

The two posts I’ve noticed so far with this issue we’re both concerning attached images rather than linked.

lvsuvve
8R68h3T
eaeqnz5
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features and essential functions on BlackHatWorld and other forums. These functions are unrelated to ads, such as internal links and images. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock