1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Login confined to only the Home Page...??

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by IMGold, Mar 15, 2010.

  1. IMGold

    IMGold Newbie

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    119
    Good day Admin and Mods,

    I have noticed from my current login that I am confined to the Home page where it showed I am login. The moment I clicked on a link from the HOme page, it proceeds to the page but showed I was not logged in.

    Also, especially the download section, each time I clicked on it, it goes to a login page or a page requiring me to "log in" ......but trying to log in from this page repeatedly were unsuccessful as it kept refreshing back to the same.

    Another is that during my last visit, I have made some posting but somehow the posts did not add-up and my todate total post still remained at 27.

    I hope the above are just a technical glitch and not because of any restriction imposed on me or otherwise, please look into it and guide me along to ensure I can visit all the allowed sections for your ordinary members.

    I submit this feedback as I am not sure who I can pm to for help.

    thank you in advance and regards
     
  2. antirubbish

    antirubbish Newbie

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    I'm having the same problem as well.. Logged in but when I visit pages other than the homepage, the empty log-in forms appear at the upper right side again indicating I haven't log in yet. Thanks in advance for help!
     
  3. IMGold

    IMGold Newbie

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    119
    Hi Admin and Mods,

    A request here is the only way i can do it as the rest of the sections or pages including CP were unacessible as unable to login.

    My request for your assistance and giving my feedback on the login problems encountered, for over a week now has received no response todate.

    I know I am just an ordinary and free member but would really appreciate your help in this matter as only you guys can help me with it.

    If I have been confined or restricted in any way by you, then please let me know what I have done wrong.

    Either way, it's a legit request for your assistance and a valid problem at that. Hope you guys can spare a moment to look into the problem and get it rectified by your service provider/tech support so that I am able to login and accessible to all non-restricted sections as well as be able to post and contribute again.

    Thank you in advance.
     
  4. IMGold

    IMGold Newbie

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    119
    Warning: require_once(./includes/vba_global_error.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/functions.php(2953) : eval()'d code on line 24

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './includes/vba_global_error.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/blackbum25/public_html/blackhat-seo/includes/functions.php(2953) : eval()'d code on line 24

    ----------------------
    Oh, and now clicking again on the menu's "Home" button showed the above errors, which you might want to get your tech support staff to fix it and also look into my login problems to rectify it.

    thanks again.
     
  5. topsytips

    topsytips Regular Member

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    334
    Likes Received:
    234
    Occupation:
    Self Employed
    Location:
    UK
    Have you actually reported this IMGold or are you just expecting a Mod to read each and every thread on this forum?
     
  6. IMGold

    IMGold Newbie

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    119
    Having this login problems somehow prevented me from reporting but the funny thing was each time I clicked "submit" here to submit my post, it goes to a page to show "Admin has banned this IP address, contact Admin" a live link, which I clicked on it and did made the "report" from there.

    It was done this way twice (the last one just a minute ago) and it showed that the message was successfully sent and then it refreshes and brought me back to this feedback section and my post again.

    However, todate, there's no response from Admin or any Mod who might have read the posts here or at least Admin have read my "reports" submitted as described above.

    It's almost a month and really frustrating not able to access other non-restricted sections, to make post and to contribute.

    I hope other senior members and the Super Mods, Mods will assist to alert Admin and get the tech support ppl to rectify the problem soon.

    thanks for your concern and help.
     
  7. IMGold

    IMGold Newbie

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    119
    have received a email response from admin and per its suggestion, have registered a new account.

    Unfortunately, the same loggin problems exist.
    Clearly this has to do with script/code errors or system technical problems.
    Tried with same negative results on IE, Firefox and Opera.

    Hope Admin look into it closely and have it corrected soon so that those affected by this would be able to access, post and contribute again.

    thanks in advance.

    *Yes, I have also submitted a report using the onsite "contact us" form.
     
  8. XsenseX

    XsenseX Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    16
    I'm having the same problem too ... Any ideas?
     
  9. IMGold

    IMGold Newbie

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    119
    After repeated analysis of my login and the elusive login problems, one other logical and probable cause could be due to my using the following:

    1. windows 7 ultimate

    2. Opera's latest

    However, it also happened when I am switch to using windows XP SP3 and on IE and Firefox too.

    Could be BHW existing hosting provider having some server coding problems that affecting connecting to its servers from international users thus affecting the Login inconsistency which I have experienced todate.

    If other members from outside of the location where BHW is hosted and were able to log in without the same problems, then really don't have any clue as to how this problems encountered arise only about a month ago.

    Hope at least Admin can consult with his hosting company and get the tech people to investigate if there are more members affected.

    For now, I will just try once in a while since I could not use the other sections although accessible but not able to log in.

    Best wishes!
     
  10. XsenseX

    XsenseX Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    16
    I has to be a 'country ip' problem. Its the same for every pc i tried on.

    Could it be a country wide 'soft' ban to specific sections of the site, like the member downloads site?
     
  11. XsenseX

    XsenseX Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    16
    Anyways, just wana update my findings.

    I'm now in another country using this forum and I don't have the 'front page only login' problem.

    I can access the whole site without any issues.
     
  12. black1411

    black1411 Junior Member

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    158
    Likes Received:
    65
    Am having the same problem, can't access the member download section as i'm always asked to logged in again (even when i'm already logged in) and then it'll randomly log me out after i click a page or post. incredibly frustrating to say the least.