1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

(LFM) PHBB3 Password Protection For Different Directories?

Discussion in 'Membership Sites' started by DarkMagicianOfChaos, May 28, 2009.

  1. DarkMagicianOfChaos

    DarkMagicianOfChaos Registered Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    95
    Likes Received:
    60
    OK.. So I'm actually building a membership site with Launch Formula Marketing V 2.0 and I set up a forum to go with it... but then changed my mind about it. I deleted it from the system, but it's still coming up and I don't know how to get rid of this damn forum!

    So, if anyone knows how to get rid of the forum... please let me know (it shows up in the members area menu).

    Otherwise... I'm TOTALLY new to the whole forum thing... Does anybody know how or have a resource that explains how, to create different levels that are accessible by different levels with different passwords?

    Basically with my membership site, people will be learning new methods every other week, and if i HAVE to have the forum (because I don't know how to get the forum link off of my members area in LFM) then I don't want people that have only been a member for say 6 weeks to be able to join the discussion about a method that is taught in weeks 6-52.... You know what I mean....?....

    So how do I either delete the forum tab in LFM (preferably) or in worse case create different levels with different password protection forr each of them (kind o like the exclusive parts to this forum).

    So for example, if i have methods given every other week then there would be 26 different sections/ passwords....

    Come to think about it... this sounds like such a pain in the ass!!!!

    can someone please help me figure this mess out!

    DMOC =)
     
  2. RandomName

    RandomName Junior Member

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    105
    Likes Received:
    74
    can't remember but doesn't LFM use a MySQL database to store the links/menu items that you've added - might be worth looking in the db?

    Sorry can't be more specific but might help you if nobody else chips in - have you asked on the LFM forums by the way?

    RN
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. DarkMagicianOfChaos

    DarkMagicianOfChaos Registered Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    95
    Likes Received:
    60
    I'm not sure... where would i go to find that out? i create databases all the time for scripts but that's as far as i go with them so far lol...

    Thanks,

    DMOC
     
  4. RandomName

    RandomName Junior Member

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    105
    Likes Received:
    74
    Can you remember how you added the forum in the first place? Have you taken a look in the Products/Content Delivery section of the admin site - it's there that you add pages and items to the menu so perhaps it's still there?

    Also, in the System/Settings admin section there's a checkbox for whether you want to add users to PHPBB along with a few other PHPBB options - have you removed those?

    Might be worth a shot

    RN
     
  5. DarkMagicianOfChaos

    DarkMagicianOfChaos Registered Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    95
    Likes Received:
    60
    Everything's been removed in the "Settings" page in the back office and the box is unchecked....

    The way I added the forum was simply through that same section. I created the forum and then it autopopulated the forum path.

    And that was a good idea checking in the products, but i haven't added any products yet and wasn't able to find it there...

    Is there a way I could just remove it from the menu maybe? Do you know where I could find the menu bar info? I mean, if the "forum" link on the menu in the members area wouldn't show up, i'd be good!

    Thanks again for the help =)

    DMOC
     
  6. RandomName

    RandomName Junior Member

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    105
    Likes Received:
    74
    the only possible link I found in the database was in the OTO_Content table - that gave a list of items that had been manually added but it doesn't look like you've done that in your case so don't think that'll help. Two choices for you now that I can see - one, ask the question over at their forum (they won't know you're not a customer AFAIK), or a reinstall - up to you as to which you think is going to be the quickest route, sorry I can't be more help but I only looked at this script quickly before deciding it wasn't for me

    RN