1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

'*' Is This a Google Penalty? Subpages Indexed, but not Main URL

Discussion in 'White Hat SEO' started by allurre, Mar 20, 2012.

  1. allurre

    allurre Junior Member

    Joined:
    Nov 17, 2011
    Messages:
    103
    Likes Received:
    44
    I checked recently and noticed my traffic dropped significantly since the 7th.

    All my subpages are INDEXED, but my main URL isn't indexed.

    Have any of you experienced this?

    Could this be due to a recent premium theme change I've switched to?

    The site site: absolutedatingtips.com

    Please do provide any guidance and insights if you can, thank you all in advance.
     
  2. dik_bajing

    dik_bajing Registered Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    60
    Likes Received:
    9
    I have experienced about this. Just wait for 3-7 days and it will be back.

    Also, Similar thread.
     
  3. allurre

    allurre Junior Member

    Joined:
    Nov 17, 2011
    Messages:
    103
    Likes Received:
    44
    @dik bajing

    I will wait a few days and see if there are any updates to my Google Webmaster Tool notifications. If any of you have experienced similar incidents, do share. Cheers.
     
  4. themagus

    themagus Junior Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    152
    Likes Received:
    19
    Occupation:
    Student
    Location:
    La Manila
    Yes I've already experienced this. Though I have a different case as my site has a static 1 article in the homepage and has also a blog page. What I did is I've placed the blog page as the main page and added some new content. It came back after 3 days or so.
     
  5. allurre

    allurre Junior Member

    Joined:
    Nov 17, 2011
    Messages:
    103
    Likes Received:
    44
    Thank you for your response bro.

    Did you also have your subpages indexed? just the main URL deindexed?
     
  6. dik_bajing

    dik_bajing Registered Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    60
    Likes Received:
    9
    I had the same experience like you. I set a static page on the homepage and added some new articles. And yes my URL came back after 4 days.

    Two of my subpages were gone. It were Privacy Policy page and a regular page/article, but my main URL is not deindexed.