1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

is it not possible to multithread thru the same proxy?

Discussion in 'Black Hat SEO' started by Rentriutoigjtuowl, Oct 30, 2014.

  1. Rentriutoigjtuowl

    Rentriutoigjtuowl BANNED BANNED

    Joined:
    Sep 26, 2014
    Messages:
    203
    Likes Received:
    32
    I bought one private proxy thinking that i could still run zenno thru it on 20 threads but realised it was ponly going one at a time...doh! :p

    Can you only ever run one thread at a time thru proxies?

    Why is this when you can run as many as you want without a proxy?

    I only needed one new ip address for now and the server provider said they dont change ips only by getting a whole new server.
     
  2. iPinner

    iPinner Senior Member Premium Member

    Joined:
    Apr 20, 2012
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    1,039
    Yes you can. Thread = 1 action / time
    Most likely your software is set to use 1 action using 1 proxy at time. In this case you can just copy paste your proxy over again and use it this way.
    In general I usually don't recommend to use more than 5 threads with 1 proxy.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Rentriutoigjtuowl

    Rentriutoigjtuowl BANNED BANNED

    Joined:
    Sep 26, 2014
    Messages:
    203
    Likes Received:
    32
    Oh ye now you mention it i remmeerb using scrapebox with many threads and only 1 proxy, so ill ask aorund on the zenno forum.
     
  4. the_demon

    the_demon Jr. Executive VIP

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    3,177
    Likes Received:
    1,563
    Occupation:
    Search Engine Marketing
    Location:
    The Internet
    Some proxy services limit simultaneous connections, so you might also want to check with your provider.
     
  5. Nightly

    Nightly Regular Member

    Joined:
    Oct 18, 2013
    Messages:
    292
    Likes Received:
    79
    If that's the case, I would say switch providers.