1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

is it just me or is cc broken?

Discussion in 'Cloaking and Content Generators' started by tonlilaz, May 23, 2009.

  1. tonlilaz

    tonlilaz Executive VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    1,558
    Likes Received:
    1,700
    Occupation:
    Deleting crappy threads on BHW, making good use of
    Location:
    Over There
    Home Page:
    Is caffeinated content broken? when i try to scrape articles (like 5 articles) it just loads and loads and loads...

    is it just me?
     
  2. av67976

    av67976 Registered Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    9
    mine is very slow this week. After pressing Go it just loads for a few minutes and then slowly starts posting articles
     
  3. Deprecated

    Deprecated Registered Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    25
    Are things back to normal now? Since the script is pulling from yahoo I would think a slowdown would be caused either by your server or by yahoo answers being slow. Whatever the cause, I need this script so if everything is cool I am going to plunk down the money for it today.
     
  4. Jagged55

    Jagged55 Power Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    747
    Likes Received:
    325
    Occupation:
    Internet Marketing
    Location:
    Canada
    There is another thread going about CC and about it not pulling articles. He is working on a solution bur for now, Youtube works and possibly Yahoo Answers (I have only been using Youtube).

    Email him before you buy it to see what is working.
     
  5. xdemi

    xdemi Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    66
    Occupation:
    Internet Marketer
    Location:
    thevault.bz
    Well, if 1000's of people are doing the samething at the same time, it will obviously slow down. But in this case the script could have abit of a problem.
     
  6. Deprecated

    Deprecated Registered Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    25
    FYI purchased this a few days ago and actually got around to messing with it today and it seems to be working fine.
     
  7. mr4army

    mr4army Regular Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    459
    Likes Received:
    80
    Home Page:
    so the whole script is working again?
     
  8. Jagged55

    Jagged55 Power Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    747
    Likes Received:
    325
    Occupation:
    Internet Marketing
    Location:
    Canada
    Oddly enough, the articles are pulling again! I haven't changed anything and I was just able to pull a few (v3.37...registered version). Other than that, I have only tested Youtube and it works fine also.
     
  9. Deprecated

    Deprecated Registered Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    25
    Okay, I think I am going to give up on this script. It's still useful for youtube but it's certainly NOT grabbing articles right now.
     
  10. jammy

    jammy Junior Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    127
    Likes Received:
    110
    i have the same prob.

    my suggestion is to get on with auto blogged or automegacontent.