1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is it just me or bhw really slowed down?

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by Nitros, Oct 23, 2011.

  1. Nitros

    Nitros Power Member

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    573
    Likes Received:
    295
    Is it just me or this forum really slowed down lately? Sometimes it takes me 10-15 seconds to load some pages. Someone els experienced this, or it is something on my end?
     
  2. flibbertigibbet

    flibbertigibbet Regular Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    388
    Likes Received:
    188
    I totally agree. My guess is that they moved it to a server or a series of servers that aren't as great as they were before. :( I don't like that it's down a lot of the time too for upgrades.....
     
  3. courier

    courier Newbie

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    8
    Same with me. Not 10-15 seconds but certainly not as fast as normal. Also the site won't load on my Blackberry.
     
  4. sonobby1

    sonobby1 Regular Member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    236
    Likes Received:
    31
    Location:
    Uk
    I disagree we had problems last week, but since they sorted out that, my connection here is really fast now
    Si
     
  5. Aaron Kang

    Aaron Kang Newbie

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    I guess, I'm noticing more of a posting slow down, but maybe it's because I've been checking the forum like 10x a day :p
     
  6. bwman

    bwman Power Member

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Messages:
    737
    Likes Received:
    377
    Occupation:
    Jack of all Trades - Master of all
    Location:
    IM WORLD
    I agree with you, am not sure why though , its strange
     
  7. TNphoneman

    TNphoneman Senior Member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    1,177
    Likes Received:
    695
    If you don't like change then buy the site. come on the site was down every day before the upgrades started taking place. As for the speed, I still load just fine. It is not a server issue.
     
  8. cyberflax

    cyberflax BANNED BANNED

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    236
    Likes Received:
    28
    A week before I noticed some downtimes also. But after the upgrades the load time is ok.
     
  9. jazzc

    jazzc Moderator Staff Member Moderator Jr. VIP

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    2,468
    Likes Received:
    10,143
    I don't know anything about the current hosting setup, but I know a few things about sites being slow for some people and fast for others.

    The internet is really built on interconnected networks. Some countries get access to the rest of the world from some network paths and some from others. Now, the path to connect from point A to point B is usually not the shortest geographically, but the cheaper. Based on some regulations, the networks need to pay each over to allow traffic to flow through. So, some datacenters use network A, while other uses network B etc etc. Huge sums of money involved in the process, no matter that it 's all invisible to us.

    All this happens transparently and has nothing to do with the actual hosting. So, it could be that some of you who are getting a slower than usual speed, are by chance on a slow network path (from you to the new datacenter), while your path to the old datacenter (where the old hosting was) was better.
     
    • Thanks Thanks x 3
    Last edited: Oct 23, 2011
  10. spmcnerd

    spmcnerd Regular Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    106
    Copy that. Literally! Modify and slip it in the TOS :beerchug:

     
    • Thanks Thanks x 1
  11. sheebal

    sheebal Newbie

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    4
    i dunno lol but i'm in cali and bhw lags when i open multiple tabs, there is no response whatsoever and then in 5 seconds or so everything loads slowly
     
  12. jon_xx_x

    jon_xx_x Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    3,100
    Likes Received:
    1,457
    What is it then?
     
  13. 75INZ

    75INZ Regular Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    424
    Likes Received:
    441
    Normally when you have to start a sentence with "is it just me", it's not just you.
     
    • Thanks Thanks x 2
  14. slashchick

    slashchick Newbie

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    3
    Noticed it earlier today but now it seems to be fine. Nothing has changed on my end and I'm not seeing it with any other sites. Must be BHW's server load.
     
  15. extremephp

    extremephp BANNED BANNED

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    1,293
    Likes Received:
    1,272

    What the fuck? :eek:

    The op isnt just another newbie posting the thread on random section, but took the time to post it on the right section namely "Suggestions and Feedbacks".

    So, if you have a problem in people using the right section for the right purpose, you can buy the site, and delete this section from the forum or close it down for *Admin* only, so that you can keep putting more suggestions and feedbacks for your forum yourself.




    The new hosting is way better than the old one. I havent seen any downtimes yet, but the thing which makes me piss is the white screen that comes between,when I jump from one page to another. Why is that coming? may be because my browser isnt caching the site? or what?
     
    • Thanks Thanks x 4
  16. toyo

    toyo BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    1,012
    Likes Received:
    498
    Blackhatworld moved from Volumedrive to Hostwinds. I don't see any difference in loading time, although I'm perhaps in a totally different country compared to you guys.
     
  17. 520am

    520am Regular Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    238
    Likes Received:
    188
    Location:
    kvn.
    Some threads are loading faster, some are slower than before.
    But It's fine with me. It's not like loading for an hour.

    But I also have the white screen whch extremephp also mentioned.
    On a few browsers and different systems.
     
    • Thanks Thanks x 1
  18. darkstar69

    darkstar69 Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    806
    Likes Received:
    880
    Occupation:
    Big Boss
    Location:
    On The Dark Side
    for me most annoying is that i get at least 3 or 4 times per day a 404 page with crappy facebook hyper traffic advertisement that links directly to the clickbank offer.
    seriously BHW, is this really necessary, is there really a need for it?

    greets, darkstar69
     
    • Thanks Thanks x 4
  19. proxygo

    proxygo Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    10,221
    Likes Received:
    8,692
    just tried getting into my pms
    getting this message

    The link doesn't work!
    Please try your request again in a few moments...

    also forum lagging on load like hell
    anyone else ?

    even posting is giving same error

    The link doesn't work!
    Please try your request again in a few moments...
     
  20. stressfree

    stressfree Senior Member

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    1,116
    Likes Received:
    233
    yeah big slow down and big problems past few weeks.