1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is it just me or are you having the same problems?

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by tompots, Apr 22, 2013.

  1. tompots

    tompots Elite Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    4,352
    Likes Received:
    3,955
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Full Time Bot Developer
    Location:
    Professional Botters
    Home Page:
    Hello everyone I notice today that the forum, when clicking links today is opening external websites. Is it just me! or are you having the same problem?
     
  2. Aaric

    Aaric Elite Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    1,575
    Likes Received:
    1,120
    Gender:
    Male
    Location:
    USA
    banner links?

    Did not notice anything yet.
     
  3. rasmusk

    rasmusk Senior Member

    Joined:
    Oct 4, 2012
    Messages:
    905
    Likes Received:
    362
    Occupation:
    Bypassing IRA
    Location:
    Cayman Islands
    Nah must be an internal setting on your pc.
     
  4. tompots

    tompots Elite Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    4,352
    Likes Received:
    3,955
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Full Time Bot Developer
    Location:
    Professional Botters
    Home Page:
    No not banners, a few times when I was clicking the submit button to post, maybe I have something on my computer, I am scanning now.
     
  5. daddymax

    daddymax Junior Member

    Joined:
    Dec 2, 2012
    Messages:
    188
    Likes Received:
    155
    Location:
    SCOTLAND
    Nah nothing here m8
     
  6. Aaric

    Aaric Elite Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    1,575
    Likes Received:
    1,120
    Gender:
    Male
    Location:
    USA
    Must be Malware on pc, check your browser's addons.
     
  7. jake042

    jake042 Regular Member

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Messages:
    310
    Likes Received:
    93

    Yeah probably. Had something happening like this before. In the text there were a lot of links, linking to external websites.
    Turned out that I had a malware plugin installed of Firefox. So also check your browser.
     
  8. cr0n1k

    cr0n1k Registered Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    23
    Location:
    UK
    hey site been fine on my computer pal something on your side
     
  9. tompots

    tompots Elite Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    4,352
    Likes Received:
    3,955
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Full Time Bot Developer
    Location:
    Professional Botters
    Home Page:
    These are the only plugins I have installed, I have been using them forever thought.

    Firebug 1.11.2
    iMacros for Firefox 8.3.0
    Linky 3.0.0
    User Agent Switcher 0.7.3
     
  10. JackSparrow

    JackSparrow Supreme Member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    1,469
    Likes Received:
    2,054
    Occupation:
    Semi-Employed Pirate
    Location:
    search 4 blackhatsparrow
    Home Page:
    Is it doing it on the post quick reply option or when you go advanced when trying to post a thread?
     
  11. tompots

    tompots Elite Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    4,352
    Likes Received:
    3,955
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Full Time Bot Developer
    Location:
    Professional Botters
    Home Page:
    post quick reply option, if I remember correctly.
     
  12. NProductions

    NProductions Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Dec 26, 2012
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    658
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Entrepreneur IQ [ 100/100 ]
    Location:
    Heaven .. Watching You
    Home Page:
    All the times it open on New Tab Mate !
     
  13. RushingWind

    RushingWind Elite Member

    Joined:
    Apr 6, 2013
    Messages:
    2,416
    Likes Received:
    3,333
    I don't face any such problem. Maybe a malware
     
  14. monkid

    monkid Power Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    680
    Likes Received:
    310
    There is no such problems. Please try different browser orr restart your PC. If still have the same problems, you might need to scan your pc, probably infected by malware. If lately you have install any software, that's might the cause of this problem.
     
  15. tompots

    tompots Elite Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    4,352
    Likes Received:
    3,955
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Full Time Bot Developer
    Location:
    Professional Botters
    Home Page:
  16. Black.Star

    Black.Star Junior Member

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    185
    Likes Received:
    1,028
    Occupation:
    IT security specialist
    Location:
    Europe
    The adware got scared away by the mighty scan obviously ;D
     
  17. sachi041

    sachi041 Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    72
    Likes Received:
    6
    Occupation:
    Engineer
    Location:
    India
    Even I faced the same problem with firefox browser..!I am not able to login from firefox only! Its working fine with google crome
     
  18. DownTheRabbitHole

    DownTheRabbitHole BANNED BANNED

    Joined:
    Jul 19, 2012
    Messages:
    156
    Likes Received:
    152
    I have this problem with BHW on my iPhone where it opens my App Store to candy crush. Not on my desktop, though.