1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Indexing Makes No Sense

Discussion in 'Black Hat SEO' started by str8thustler, Oct 12, 2010.

  1. str8thustler

    str8thustler Power Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    669
    Likes Received:
    243
    Occupation:
    ClientMAX Marketing
    Location:
    Philly
    Home Page:
    Built a site, it was indexed. Threw some backlinks at it, it ranked well. Bought a Xrumer 6k backlink verified blast and comment on 25k blogs. Lost all rankings for a month. A month later they all came back a little higher.

    3rd. Month - Lost all rankings.
    3 1/2 Months - All rankings come back but the keywords in the index point to different pages.
    4 Months - Lose all rankings again.
    4 1/2 Months - All rankings come back but point to the original pages from the first index.
    3 days later - Lose all rankings.

    Anyone have any FING clue what the hell could be going on here with google? Any suggestions please let me know. Im pulling my hair out here.
     
  2. supamanjon

    supamanjon Power Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    644
    Likes Received:
    68
    did u backlink directly to it? maybe u got sandboxed or super dancing. Dancing doesn't really stabilize till 6monthish later.
     
  3. keith

    keith Junior Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    127
    Occupation:
    Web Development & SEO
    Location:
    Outside of Chicago
    Home Page:
    I agree with dancing.

    It takes a few months to have more time on the first page then off, but around 6 months on the safe side to say it's done. Just my own experiences.
     
  4. str8thustler

    str8thustler Power Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    669
    Likes Received:
    243
    Occupation:
    ClientMAX Marketing
    Location:
    Philly
    Home Page:
    thanx guys appreciate the help. guess there isnt anything I can really do to fix it? I did do most of the major backlinking to the main page