1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I need help with an odd computer problem

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by BeerMe, Oct 7, 2016.

  1. BeerMe

    BeerMe Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2014
    Messages:
    77
    Likes Received:
    12
    I copied some text from a website and I went to send it out in chunks as tweets. Sometimes when I tweet the text I end up with these ⁰ symbols. I even try to cut and paste the text into a text file and that doesn't seem to get rid of it. Does anyone know what the problem is and how I can solve it?
     
  2. Reaver

    Reaver Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Aug 6, 2015
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    5,306
    Gender:
    Female
    Type the text in manually.
     
  3. BeerMe

    BeerMe Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2014
    Messages:
    77
    Likes Received:
    12
    What difference would that make? I almost always write most of my tweets in a .doc file before sending them out. I've never had this problem with them before.
     
  4. islandman1010

    islandman1010 Elite Member

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    1,698
    Likes Received:
    219
    Try pasting the text into Notepad+ and you can normally see the extra symbols etc. You can then find and replace with blank spaces.
     
    • Thanks Thanks x 2
  5. DrPorn

    DrPorn Junior Member

    Joined:
    Mar 20, 2016
    Messages:
    111
    Likes Received:
    187
    Your problem is you're using .doc. Use Notepad as @islandman1010 suggested and your problem will be solved.
     
  6. BeerMe

    BeerMe Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2014
    Messages:
    77
    Likes Received:
    12
    I'd like to thank you both for suggesting this software. I've cut and pasted the text in there. I see something that says LS. How do I replace this with a space or just remove it entirely?
     
  7. BeerMe

    BeerMe Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2014
    Messages:
    77
    Likes Received:
    12
    I think I fixed it with just using the replace feature. This is great. Thanks a lot!
     
    • Thanks Thanks x 1