I have this problem 3g kind of shit Android.

mickyfu

Banned due to many warnings
Dec 14, 2011
9,430
27,936
3g on camera and tablet logs into most accounts and automatically logs back out. On Wifi it is fine, but where I am at the moment the Wifi is shit. Anyone know what the problem is? Reset both tab and cam and same prob.
 
Can anyone help with this? Searched Google and seen many similar problems, but can't find an answer. Most my accounts logging out are incomesaccess affiliate related.
 
Most accounts being what? Are we talking webmail? Forums? Affiliate accounts? Any specific affiliate accounts?

Might be an issue with the actual software, might be an issue with the browser, might be an issue with the actual website you're trying to log into.

What's the 3g signal like? What's the connection/speed quality?

You might have better luck asking this on a forum related to android phones or the android os.
 
Most accounts being what? Are we talking webmail? Forums? Affiliate accounts? Any specific affiliate accounts?

Might be an issue with the actual software, might be an issue with the browser, might be an issue with the actual website you're trying to log into.

What's the 3g signal like? What's the connection/speed quality?

You might have better luck asking this on a forum related to android phones or the android os.

I would agree with this ^^^^^ and emphasise the What's the 3g signal like? What's the connection/speed quality? part.
Good luck, hope you get it sorted :)

Edit: Check the API key also!!
 
Most accounts are incomeaccess, a casino affiliate software, but facebook does the same, but not instantly like my aff accounts do. I have searched google and found the same problem for many different accounts like skype and other shit. Only answer I got was factory reset, which worked for some, but I have reset my tab and camera, and still have the same problem. Searched Google all day on android forums and can't get a fix. When using Wifi I can login and stay logged in, but when I use 3g it logs in for seconds and goes back to login page again.
 
I would agree with this ^^^^^ and emphasise the What's the 3g signal like? What's the connection/speed quality? part.
Good luck, hope you get it sorted :)

Edit: Check the API key also!!

The signal is fine and it works for many accounts, but half of my accounts as soon as it logs in it resets to the login page.
 
Did you tried to switch from 3G to 2G/edge if possible on that device? Is there any difference? Maybe it's network related, low coverage of 3G... Maybe to call your mobile operator and see if someone else had the similar problem...
 
Back
Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features and essential functions on BlackHatWorld and other forums. These functions are unrelated to ads, such as internal links and images. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock