1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I got an Autblog made and...

Discussion in 'Black Hat SEO' started by licks666, Jan 4, 2010.

  1. licks666

    licks666 Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Around xmas day I got an autoblog done for free by dev.
    which im happy about getting and greatfull anyway I tried to vist the site but it seems not to be working.

    He sent me all the info for the site DNS stuff etc.

    I'm new to the whole autoblogs and that and just wondering if anyway can help me and see whats wrong with the site.

    Here is the link pokerplayingstrategies . com

    cheers:biggthump
     
  2. chromakey

    chromakey Newbie

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    7
    Well the domain resolves, but the directory it is pointing to is empty.

    So maybe you need to change the dns and point it to your own server? Or maybe you need to upload the site to your server?

    Without more info it is a little bit hard to know whats happening.
     
  3. licks666

    licks666 Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Thanks for the reply the guy said to point the nameservers to his server I did that and he sent me this info.

    Dns Zone check is enabled.
    +===================================+
    | New Account Info |
    +===================================+
    | Domain: pokerplayingstrategies.com
    | Ip: 174.123.162.130 (n)
    | HasCgi: y
    | UserName: taken off(not showing)
    | PassWord: taken off(not showing)
    | CpanelMod: x3
    | HomeRoot: /home
    | Quota: 500 Meg
    | NameServer1: ns1.blogfarmcreations.com
    | NameServer2: ns2.blogfarmcreations.com
    | NameServer3:
    | NameServer4:
    | Contact Email:
    | Package: dome
    | Feature List: default
    | Language: en
    +===================================+
     
  4. smallpile

    smallpile Newbie

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    33
    The most of problem with autoblog is content, rss from other people blog, then your adsense and blog simply get banned from mr G... the best is to take free PLR article and rewrite it.. enjoy blogging
     
  5. licks666

    licks666 Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    wtf dude did u even read my thread? lol
     
  6. deign23

    deign23 Regular Member

    Joined:
    Apr 21, 2009
    Messages:
    286
    Likes Received:
    78
    Location:
    Philippines
    Home Page:
    Hi licks666!
    Given:
    - you have a domain set to point to the nameservers provided. Good!
    - you have a hosting site with the /home/ as your root.

    Problem: Your site does not display

    Suggestion:
    1st option. try placing all your autoblog web files on the root /home/ folder/ directory
    Ex:

    /home/yourusername/public_html/wp-admin/
    /home/yourusername/public_html/wp-ontent/
    /home/yourusername/public_html/wp-includes/
    and so on...
    OR
    /home/wp-admin/
    /home/wp-ontent/
    /home/wp-includes/
    and so on...

    *just look for the public_html/ folder/directory and place your web files there.

    REFRESH YOUR SITE.
    IF THIS DOESN'T WORK, TRY 2ND OPTION.

    2nd option. create an AddOn Domain in your cpanel. Name it using your domain name (pokerplayingstrategies.com). This will create a folder/directory "pokerplayingstrategies.com" inside public_html/ (Ex. public_html/pokerplayingstrategies.com/) This is where you place your web files.

    REFRESH YOUR SITE.
    IF THIS DOESN'T WORK, I HOPE YOU'LL FIND THE 3RD OPTION FOR YOURSELF.

    Explore more, friend... you'll stumble to it.

    Good luck! Good tainted! and if i ever, this post had helped you fix your problem, don't forget to come back here and hit TY.
     
    Last edited: Jan 5, 2010
  7. Zeopro

    Zeopro Junior Member

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    110
    Likes Received:
    6
    I think your nameservers are pointed wrong. They are currently pointed to Domain servers in listed order:
    NS1.MISK.COM
    NS2.MISK.COM

    and they need to go to:

    NameServer1: ns1.blogfarmcreations.com
    NameServer2: ns2.blogfarmcreations.com
    :)

     
  8. Zeopro

    Zeopro Junior Member

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    110
    Likes Received:
    6
    I wonder if using such an obvious name for your nameservers as blogfarmcreations.com
    is such a good idea. The idea is to fly under the google radar not point a sign to your blog farm. I've often found it is a good idea to use some shared hosting nameservers. That way your sites are mixed in with a 1000 other completely different sites.