1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Help] Scrapebox harvester only harvesting 30% of results at half the speed

Discussion in 'Black Hat SEO' started by moneyfreedom, Nov 16, 2011.

  1. moneyfreedom

    moneyfreedom Regular Member

    Joined:
    Jul 1, 2011
    Messages:
    274
    Likes Received:
    374
    Occupation:
    Internet Marketer
    Home Page:
    I've been using scrapebox for several months now without any problems.. But today when I started harvesting url's, all of a sudden it is only giving me 30% of the results it gave me yesterday and the days prior. Also, the speed of the harvests have gone up considerably. I am using 30 proxies from buyproxies.org and all of them are testing fine in the ip checker. I also tried restarting scrapebox and restarting my computer but the problem still persists. Has anyone else run into this before, or could offer me any advice on how to fix it?
     
  2. moneyfreedom

    moneyfreedom Regular Member

    Joined:
    Jul 1, 2011
    Messages:
    274
    Likes Received:
    374
    Occupation:
    Internet Marketer
    Home Page:
    *bump* I also have not changed any settings, everything is the same as its been for months so I don't think it's a problem with scrapebox itself. Has anyone else had this issue?
     
  3. HelloInsomnia

    HelloInsomnia Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    1,817
    Likes Received:
    2,913
    Try some different proxies if you can just to make sure it's not the proxies. I would start there if your still getting the same results then you should probably contact Scrapebox support.
     
  4. zartania

    zartania Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    7
    I agree with trying another set of proxies. That usually clears up speed issues for me.
     
  5. zartania

    zartania Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    7
    Are you running it out of your home? Could be your local ISP. If you're running out of a home network, have you rebooted your router? Do you have anything else using bandwidth, etc.?


    If you're on a server be it VPS or dedicated then contact your ISP for that.
     
  6. moneyfreedom

    moneyfreedom Regular Member

    Joined:
    Jul 1, 2011
    Messages:
    274
    Likes Received:
    374
    Occupation:
    Internet Marketer
    Home Page:
    Im running on a VPS and I don't think it's the proxies because I try harvesting with no proxies at all and I still run into the same problem :/
     
  7. HelloInsomnia

    HelloInsomnia Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    1,817
    Likes Received:
    2,913
    Also try creating a second instance of Scrpaebox then trying it. I had a weird issue where I couldn't harvest more than 20k at a time and when I did this it cleared it up - that or it was a weird coincidence..