1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help Please Blog Site WEnt Down Is It Amazon Or Me?

Discussion in 'Blogging' started by Niches, Sep 19, 2008.

  1. Niches

    Niches Newbie

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    8
    Hi All-

    Okay well I have two sites right now up for auction on eBay. They are two wordpress based sites that I built. They woked perfectly for the first week or so and I put them up for auction and it was ok for the first few days. Then yesterday I checked and the site would load intially just fine and then the screen would go blank. At first it would say "loaing content from ws.amazon.com" down in the status bar of myt browser. Now it just says stopped.

    I assumed it was the amazon ad unit in the right sidebar I was using so I took that out. Then I also took out my aStore page. Now it just says stopped and it still no longer loads.

    I have gone ahead and put back int he astroe page and the ad unit but nothing is working on either site. What gives?

    Anyone have any ideas I am going nuts trying everything to get the site back up and runing. Auction ends in a few days and I would hate to sell it for 5.00 or something just becuase it does not load.

    Any ideas?

    Please help

    Site links here
    http://www.onlyboarding.com
    http://www.aikidosite.com

    Thanks in advance.
    Niches
     
  2. smokes4life

    smokes4life Regular Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    200
    Likes Received:
    59
    Location:
    Marlboroland :)
    It seems to be working fine. (I assume you are talking about the ad widget). Did you upgrade your browser recently?
     
  3. Niches

    Niches Newbie

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    8
    Hey THere Smokes4Free-

    Actually I finally figured out what it was. Yes my Mozilla Firefox browser did just update recently and for some reason if I put an adsense ad unit in the left sidebar it will not display my blog any longer. Displays in IE but not firefox. Easy to fix just took out the ad widget for google adsense that I was using.

    Thanks for your reply though