1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help needed!(images on home page)

Discussion in 'Blogging' started by fmOzilla, Feb 26, 2012.

  1. fmOzilla

    fmOzilla Power Member

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    714
    Likes Received:
    384
    Location:
    C:\Windows\System32
    Hi

    i installed some news themes here http://eazypctips.info)domain using...e to fix this? thank you and please help me?
     
  2. volund

    volund Senior Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    1,158
    Likes Received:
    728
    Occupation:
    Trying to make a buck or two
    Location:
    NW Arkansas
     
  3. fmOzilla

    fmOzilla Power Member

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    714
    Likes Received:
    384
    Location:
    C:\Windows\System32
    do u mean Manuel add a image? or is there any good plugin to grab with images?
     
  4. fmOzilla

    fmOzilla Power Member

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    714
    Likes Received:
    384
    Location:
    C:\Windows\System32
    anyone pls help me
     
  5. volund

    volund Senior Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    1,158
    Likes Received:
    728
    Occupation:
    Trying to make a buck or two
    Location:
    NW Arkansas
    You need to look at the theme and software that you are using and see how you are supposed to be adding the images. If you are pulling in content I would imagine that it should be pulling in the related image if there is one. What you are seeing is the no image default. Look at the options and see what needs to be done to get the images to show up. If you can not figure it out then you probably need to use another theme or feed program.