1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP!!! All posts lead to 404?

Discussion in 'Blogging' started by GuitarWizard, Feb 20, 2010.

  1. GuitarWizard

    GuitarWizard Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    2
    It would be much appreciated if someone can help me.

    All of a sudden all the posts I've made, when clicked on the live site, lead to a 404 yahoo page? I'm getting everything imported by WP Robot and it has been working fine for weeks. I installed a "Super Adsense" wordpress theme earlier for another domain I had and now my other site (both hosted by HostG%tor) is freaking out!
    Everything works perfectly in the back office...any suggestions? I'm sure it (probably I) just messed with the code somewhere...

    Thanks
     
  2. mgs

    mgs Regular Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Messages:
    219
    Likes Received:
    170
    Occupation:
    Professional Web Developer, Internet Marketing, SE
    Location:
    Land of Dreams
    Ok try this first, go to Permalinks within your wordpress admin Settings, and save it again to regenerate the .htaccess, using an FTP or filemanager make sure you have a .htaccess file there ..
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. mgs

    mgs Regular Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Messages:
    219
    Likes Received:
    170
    Occupation:
    Professional Web Developer, Internet Marketing, SE
    Location:
    Land of Dreams
    oops sorry, double post, some thing went wrong here
     
  4. mgs

    mgs Regular Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Messages:
    219
    Likes Received:
    170
    Occupation:
    Professional Web Developer, Internet Marketing, SE
    Location:
    Land of Dreams
    Damn again! "oops sorry, double post, some thing went wrong here"
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. GuitarWizard

    GuitarWizard Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    2
    Thanks for your help. .html somehow made its way into my permalink custom structure. How does that happen?