1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Having a heck of a time posting on BHW

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by turbopugsleylx, Aug 10, 2017.

  1. turbopugsleylx

    turbopugsleylx Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    3,227
    Likes Received:
    968
    Occupation:
    www.xgcmedia.com
    Location:
    www.xgcmedia.com
    Home Page:
    Hey guys,

    I have been having serious issues trying to post on BHW. When I try to reply to a thread I will hit the button to post it and it will do the "processing" bar in the top right and the posting buttons will disappear. Then the posting buttons will reappear and the post never got posted.

    It has happened on numerous occasions in diffferent circumstances hindering me from Posting on the forum.
     
  2. redarrow

    redarrow Elite Member

    Joined:
    Apr 1, 2013
    Messages:
    4,286
    Likes Received:
    979
    we all get that time to time I had a problem as well .

    I post and see a round circle going around ages till I cancel the post .

    only today Thu maybe server updates
     
  3. turbopugsleylx

    turbopugsleylx Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    3,227
    Likes Received:
    968
    Occupation:
    www.xgcmedia.com
    Location:
    www.xgcmedia.com
    Home Page:
    Yeh tried clearing cookies and nothing fixed so far...
     
  4. nuf-ced

    nuf-ced Administrator Staff Member Moderator Jr. VIP

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    426
    Likes Received:
    304
    Just to be 100% clear, and this is sent with respect, you've posted (twice) to let us know you can't post? Maybe contact support.blackhatworld.com so we can get some personal info like ip's etc?
     
  5. blogzandstuff

    blogzandstuff Elite Member

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    5,162
    Likes Received:
    2,382
    Occupation:
    blog creator
    Location:
    UK
    Surely posting this means it's working lol!
     
  6. davids355

    davids355 Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    9,831
    Likes Received:
    7,436
    Home Page:
    No problems for me.

    Have you tried different browser (in case it's a plugin conflict or something)?

    Or maybe it's the connection speed at your side?

    Or if not, maybe try from over a vpn - just to determine if it's your network that's getting blocked or something.
     
  7. turbopugsleylx

    turbopugsleylx Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    3,227
    Likes Received:
    968
    Occupation:
    www.xgcmedia.com
    Location:
    www.xgcmedia.com
    Home Page:
    It worked fine here....but when I try to post a reply to my service thread for instance half the time it wont post no matter how many times I try, Then other times it posts perfect with no issues.

    No VPN's or anything, normal net connection.

    Please see here...I think I found out whats going on.

    Before I had my post and replies to customers in the same post (Like I am supposed to do)....it refused to post.

    Then I tried posting just my post and it posted fine.

    Then I tried posting all the quote replies to clients and again wouldnt post.

    Then I shortened the quote replies and split it so two were in one post and one was in a second post...FINALLY THEN ALL OF THE POSTS COMPLETED.

    I have no idea, why this is, but it stops me from replying to customers within my posts and having to put customer replies in a post of their own, even then not too many quote replies can go in one post or it won't post.

    See my last posts here for an exmaple of the above that happened.

    https://www.blackhatworld.com/seo/p...hoo-hotmail-youtube-instagram.236113/page-151

     
    Last edited by a moderator: Aug 11, 2017
  8. sturose

    sturose Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Messages:
    1,523
    Likes Received:
    1,889
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Clicking my own adverts
    Location:
    Stuck in a rut
    Are you using any adblocker on your browser?

    I had this same issue and it was adblock that caused it.

    Try disabling it if you have.
     
  9. turbopugsleylx

    turbopugsleylx Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    3,227
    Likes Received:
    968
    Occupation:
    www.xgcmedia.com
    Location:
    www.xgcmedia.com
    Home Page:
    Nope no ad blocker on my end....replying here for instance works fine....
     
  10. sturose

    sturose Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Messages:
    1,523
    Likes Received:
    1,889
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Clicking my own adverts
    Location:
    Stuck in a rut
    It only happened in certain threads for me. I could reply everywhere else but occasionally I would be prevented from replying to a thread.

    Any other browser extensions that may be causing it?
     
  11. turbopugsleylx

    turbopugsleylx Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    3,227
    Likes Received:
    968
    Occupation:
    www.xgcmedia.com
    Location:
    www.xgcmedia.com
    Home Page:
    Like I said it would allow to post on my services thread...but if I tried to have quote replies in the same post as my thread post it wouldnt work.....when I separated my post from the quote replies it worked, but even then it was only after splitting the 3 quote replies into 2 and 1....so I had to do 3 posts to accomplish the same as one post should have.