1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Got a strange issue with woozone - Not importing products

Discussion in 'Other Affiliate Programs' started by Hawkster, Feb 25, 2016.

  1. Hawkster

    Hawkster Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 22, 2013
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    3,615
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Listen to everyone - Follow no-one
    Location:
    UK
    Home Page:
    I bought four sites from Fiverose (eCommerce websites seller on BHW)

    The first one i bought about 2 years ago, which is fine. The woozone plug-in imports products from amazon as it should.

    I bought 3 more sites around 8 months ago which Fiverose added products too, i left them alone to age for a while.


    When the traffic started flowing in i decided to import products to all 3 sites using the advanced search module but nothing imports. I get the loading bar but that's it - it never loads any of the products.

    I compared all plug ins and settings from the first site with the other 3 sites and everything matches up, and i mean everything. Ive cleared the cache and all that stuff but for the life of me i cant find what the problem is.


    Anyone else had this problem or have any idea what the issue is?

    Cheers.


    P.S I did contact Fiverose for help - but in the end i don't think he/she had a clue.
     
  2. Hawkster

    Hawkster Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 22, 2013
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    3,615
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Listen to everyone - Follow no-one
    Location:
    UK
    Home Page: