1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Getting new links indexed

Discussion in 'Black Hat SEO' started by TheEditor, Nov 24, 2008.

  1. TheEditor

    TheEditor Regular Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    425
    Likes Received:
    206
    Got a blog I started in early September. According to Google's Webmaster Tools, I haven't had a new link indexed in over a month. I've added several dozen in that time. Most all are white hat. You name it; blog comments, forum postings, article directories, social bookmarking, etc. I've even got multiple pieces at EzineArticles that do not appear to be indexed. All of the blog posts get indexed quickly; no prob there. What do I do?
     
  2. blackhatttt

    blackhatttt Regular Member

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    221
    Likes Received:
    19
    I guess its possible that most of the forum and blog's are no-follow. That is why you didn't get any links from them.

    As for the others it may take some time before google realizes that there are links to your site.

    My $0.02
     
  3. TheEditor

    TheEditor Regular Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    425
    Likes Received:
    206
    The forums and blogs are mostly do follow, a couple that aren't. But Ezine Articles? Google is on EA like white on rice. I've got a couple of solid keyword loaded articles there that just aren't indexed.

    I've even tried sticking a comment on one of my own blog postings that links back to a offsite page that contains a new link to my site. I figured since the blog itself is getting indexed well, I'd leverage that. No dice.

    The blog content is all quite white hat.

    This is the kinda thing that makes me wanna shoot the guy who ruined the free QUIT tool for everybody.