1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

frontpage driving me nuts

Discussion in 'Black Hat SEO' started by sanch, Jan 22, 2010.

  1. sanch

    sanch Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    87
    Likes Received:
    3
    hey,

    i am having this prob...my site is not showing graphics. It displaces a place of a pic not a cross but still nothing.Wat shud i do?

    Is this prob with frontpage or ace ftp?

    please tell
     
  2. magpie2419

    magpie2419 Regular Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    313
    Likes Received:
    343
    Occupation:
    Millionaire
    Location:
    Newcastle UK Or Morocco
    Firstly frontpage is crap.. but if i remember correctly you must use the built in publish feature, If you are using ace ftp then that is probably whats wrong.

    Or you can use the frontpage publish feature to publish it to a folder on your PC then upload it to you hosting account.
     
  3. showbizvet

    showbizvet Power Member

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    795
    Likes Received:
    260
    Occupation:
    IM
    Location:
    Tennessee and around
    Since I'm not using either, I use Dreamweaver and FileZilla, I can't offer an exact answer, but here are a couple of thoughts.

    1. See if you can access the picture directly, meaning go directly to the picture itself and see if it displays. If yes then you'll know it is not corrupted.

    2. Do a view source and check where the picture is being pulled from, this will tell you if there is something wrong with the code itself.
     
  4. sanch

    sanch Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    87
    Likes Received:
    3
    when publish the site from front page it gives me two folders image and private......now wat i shud upload to my web through ace.?

    i dont know how to use filzila. i am newbie. please some1 help me