1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Follow Liker Help

Discussion in 'Making Money' started by Connect6, Aug 29, 2015.

  1. Connect6

    Connect6 Regular Member

    Joined:
    Jul 19, 2014
    Messages:
    212
    Likes Received:
    33
    Hey guys,

    For some reason after I "Load my images as tweets" Twitter gives me en error saying"


    403-> You didn't supply any content


    which is not the case as I uploaded over 1000 photos per account.
     
  2. doppelbanger

    doppelbanger Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2015
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Hmm did you try contacting support? I have never seen that error.
     
  3. BloggerTonmoy

    BloggerTonmoy Senior Member

    Joined:
    Mar 20, 2015
    Messages:
    872
    Likes Received:
    119
    Occupation:
    Professional Blogger
    Location:
    Dhaka, Bangladesh
    I never face this issue before. I'm always doing this without any issue !
     
  4. Connect6

    Connect6 Regular Member

    Joined:
    Jul 19, 2014
    Messages:
    212
    Likes Received:
    33
    yeah they told me that I'm importing them wrong. Which dose not make sense to me. All my images show uploaded in the loader. Im using a mac they recently just made the mac version so I'm thinking its some kind of bug. When i did it on pc it worked fine
     
  5. Dilettante

    Dilettante Power Member

    Joined:
    Jan 9, 2014
    Messages:
    746
    Likes Received:
    292
    Hello,

    would you have a screenshot?

    What sort of images do you import (jpg, ...)?

    What is the image size ? Perhaps they are too big?
     
  6. Connect6

    Connect6 Regular Member

    Joined:
    Jul 19, 2014
    Messages:
    212
    Likes Received:
    33
    Uninstalled and downloaded fixed the problem