1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Follow Liker 9.1.1 broke everything (what the heck?)

Discussion in 'Social Networking Sites' started by GwenGwen, Feb 23, 2016.

Tags:
  1. GwenGwen

    GwenGwen Junior Member

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    174
    Likes Received:
    33
    Follow Liker just updated itself to version 9.1.1 (from the one I had... 9.0.9). It's all BROKEN now. I try to load my Twitter projects and get a message saying "The selected project was not found"...

    Anyone got this? Help!
    I'm VERY annoyed by this. I'm paying for this application and before the update, it worked like a charm.
     
  2. Spinethetic

    Spinethetic Registered Member

    Joined:
    Dec 10, 2015
    Messages:
    91
    Likes Received:
    69
    Yes I had the same issue. I stopped the bot, cloned a backup, then updated. Went to load the backup and it was there but with no data, only a 1kb file. Pain in the arse to set the whole project up again from scratch. Im also as of yesterday having an issue that 3 of my accts that are ran from my home ip giving an ERR saying unable to login when whats weird is I can manually login to all 3 of those accts no prob, from my desktop the bot is hosted on, and my phone. All my proxied accts are running fine, just effing strange. And I just bought unlimited pinterest and ig editions too, and Im wondering if theyre going to screw up the hundred odd some aged pva accts I just bought, kind of scared now to set them up from fl as these 8 months+ aged AND pvas cost a pretty penny.
     
  3. GwenGwen

    GwenGwen Junior Member

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    174
    Likes Received:
    33
    Damn! I hope you recovered your projects.

    The issue was resolved on my end by multiple reboots and restarts. I don't know what went wrong. And I do understand that an app like this needs to go around some Twitter limitations from time to time... but what the heck, something basic like loading a project should work all of the time.