1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FCS Network Web Submitter slow???

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by schleprock, Jul 8, 2015.

  1. schleprock

    schleprock Regular Member

    Joined:
    Apr 10, 2014
    Messages:
    470
    Likes Received:
    33
    Have any of you guys experienced big lag times when using the web submitter?

    I am asking because I want to know if this is normal or if I have a problem. I got lag times with Firefox too. So the two may or may not be connected.

    Anyway, as it is I cannot use it like it is?

    I have ran Panda Cloud AV and MalwareBytes to make sure my machine is clean. I get about 40mb download and 5 or 6mb upload according to SpeakEasy Speed Test. I run Comcast internet.

    If no one else has lag time issues than this is on my end.

    Also, the submission portion seems to run fine. Where I am having problems is with accounts. I am trying to get the user and pass for my blog accounts so I can put a bio and a theme, etc.. All the things to make the account look legit.
    That is when the screen just sits there. Every couple of minutes it will scroll down a little bit but it is terrible.
     
    Last edited: Jul 8, 2015
  2. JamesAtlas

    JamesAtlas Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    683
    Likes Received:
    129
    Location:
    USA
    I do get these weird 5 minutes where it sits there completely frozen. I almost got fed up and control-alt-deleted but it kicked back in.