1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FACEBOOK: Whenever I post a link to a video on my site, I get NO thumbnail.

Discussion in 'Social Networking Sites' started by delnabo, Jul 1, 2011.

  1. delnabo

    delnabo Regular Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    230
    Likes Received:
    6
    How do you add a thumbnail preview to your facebook posts? Whenever I post a link to a video on my site, I get NO thumbnail. This is driving me crazy. I already tried puttting img source on HEAD but no success.
     
  2. sttiger

    sttiger Regular Member

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    440
    Likes Received:
    358
    Occupation:
    IM
    Location:
    Earth
    Try this:

    If you don't get a thumbnail then jump from the link to the status bar, then again jump to the link bar and enter the video link, it will show the preview image.

    Works for me everytime.
     
  3. Akkimik

    Akkimik Regular Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    484
    Likes Received:
    155
    Location:
    Republic of the Philippines
    Is your site new or the video new? If that's the case try to shorten the link (I use tinyurl) and post that shorten url to the link bar on facebook. You'll see your thumbnail :)

    Good luck!
     
  4. ajithrocksca

    ajithrocksca Senior Member

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    1,102
    Likes Received:
    590
    Occupation:
    full time internet marketer
    Location:
    Jersey City
    If you are running a wordpress site, then do the following

    1) deactivate all your plugins and then try again.
    2) If you still have problems with this then the the open graph protocol and use the following meta tag

    <meta property="og:video" content="video url"/>

    I guess this should help